ogi-smile написа:
Трябва да има сексуално образование и то да е много по залегнало в програмите на образователната ни система. Не само да плашим децата от болести, но плавно да им поднесем и информацията за всичко, което предстои да им се случи в интимния им живот. Това ще помогне много да не се стига до тези абсурдни взаимоотношения...
Memento написа:ogi-smile написа:
Трябва да има сексуално образование и то да е много по залегнало в програмите на образователната ни система. Не само да плашим децата от болести, но плавно да им поднесем и информацията за всичко, което предстои да им се случи в интимния им живот. Това ще помогне много да не се стига до тези абсурдни взаимоотношения...
Ами трябва да има съгласен съм, но замислете се колко родители открито говорят с децата си на тема секс. Сексуалното образование трябва да започне от семейството от най-близкият кръг на тинейджърите а не от улицата както е практиката в последните 20 години!
Silvi написа:Напълно съм съгласна с теб, искам само да вметна, че аз правих секс за първи път на 16 години, но никога не съм говорила с майка ми за това. У нас като, че ли секса не се практикуваше.
marioluiz написа:Мислят че като го направят на 11 12 години ще са нещо повече и няма да ги мислят за задрастени лапета но уви това е голяма грешка от тяхна страна
Назад към Възпитание, грижа и съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта