Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Какви са ползите да се пие топла вода?

28 Сеп 2015, 16:54

Anka написа:
Loreyn написа:Не може да се чака само на водата, а и мисля, че ефектът ще е минимален, така че едва ли ще има смисъл, особено в топлото време с топла, вряла вода, тоооо не зная как се издържа.

Нали казват, че лятото трябва да се пият топли напитки, а не студени,з начи лятото се отразява много добре топлата вода, не знам до колко ще е ефикасна при отслабване.

Да, така е и аз съм го чувала, но не с такава, която се изпарява, т.е. да не е топла топла, а на стайна температура, докато тук става дума за вода като за чай, та не мисля, че може такава да утолява жаждата :idea:

28 Сеп 2015, 19:21

Жена ми пиеше такава вода близо година, свали около 6-7кг само с тази промяна на начина си на живот, пиеше такава димяща вода, сякаш от диспенсър с топла вода. Тъй че може и да има някаква доза истина, но периода беше голям. :roll:

28 Сеп 2015, 19:40

Локуме, честно ти казвам - не вярвам! Само от топла вода такъв ефект?! :shock:

28 Сеп 2015, 23:31

Пия топла вода сутрин на гладно от почти една година, не съм свалила нищичко от водата, а има какво да свалям. За сметка на това ходенето до тоалетна става като по часовник. Смятам, че смисълът от тази топла вода на гладно е една промивка на червата, като едно изплакване от натрупванията по стените със остатъци от храната, която гние и съответно образува и токсини. За мен това е логично обяснение.

29 Сеп 2015, 10:55

Локуме, твоята жена само топла вода ли е пила, или е пила сутрин примерно, както казва karcheva?

29 Сеп 2015, 11:18

И аз съм чувала такива истории за топлата вода, но никога не съм пробвала. На мен ми е странно да пия топла вода, а представям си да съм зажадняла и изморена и да седна да пия на малки глътни гореща вода... блаах :)

30 Сеп 2015, 09:54

Свиква се да пиеш топла вода. Аз като цяло с дни не пиех вода, пиех течности, но не и вода, което е мн зле за тялото. Сега това ми е първата работа сутрин, дори през деня ми е по лесно да пия топла вода отколкото студена (стига да не е 30 градуса де).В момента спазвайки някакъв хранителен режим забелязах, че ако съм гладна и изпия чаша топла вода глада си заминава. Така че, човек може да свикне с абсолютно всичко трвбват му само 3 дни. Преди неможех без кола и нещо сладко, сега..... Не помня кога за последно пих кола, за сладкото помня де ;)

30 Сеп 2015, 10:01

Аз лично обожавам да пия вода,даже не я харесвам овкусена с лимон и подобни. Но топла сякаш не мога, имам чувството, че веднага започва да ми се повдига, може би защото се опитвам да я изпия наведнъж, Karcheva ти как правиш, на малки глътки или на екс?

30 Сеп 2015, 12:53

Пия си я като чай, не на екс, в рамките на 10 мин я изпивам.. И аз не обичам с лимон, само чиста и след тва пия кафе. Обаче толкова диоретично ми действа.... В рамките на 40 мин ходя по малка нужда 3 пъти, накрая вече урината е чисто прозрачна като вода, предполагам че това е хубаво.

30 Сеп 2015, 13:27

Karcheva написа:Пия си я като чай, не на екс, в рамките на 10 мин я изпивам.. И аз не обичам с лимон, само чиста и след тва пия кафе. Обаче толкова диоретично ми действа.... В рамките на 40 мин ходя по малка нужда 3 пъти, накрая вече урината е чисто прозрачна като вода, предполагам че това е хубаво.

Разбира се, но и студена вода (на стайна температура) да пиеш, то пак ще ти се ходи толкова често или поне така си мисля :roll: по-скоро се прилага това като начин за облекчаване на симптомите при лениви черва :idea:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 29