09 Дек 2013, 13:17
Lyomi написа:Не, нямам такива оплаквания, освен леки болки ниско в корема от време на време.
Само след изследване нивата на хормоните ли се предписват противозачатъчни?
21 Фев 2014, 22:26
23 Фев 2014, 16:39
ivelina.leshtarova написа:Не е задължително да се изследват хормони, за да се изпишат противозачатъчни, но във Вашия случай, след като имате гинекологични проблеми, може би е добре да се проверят и хормоналните нива.
09 Ное 2014, 00:49
10 Ное 2014, 12:12
fina написа:Може ли да се пие профилактично?
16 Яну 2019, 23:38
18 Яну 2019, 10:55
18 Яну 2019, 19:04
wrg написа:Привет! Преди няколко месеца при гинкекологичен преглед беше установено, че страдам от СПКЯ. Гинекологът, който ме прегледа ми изписа противозачатъчни "Белара", с указанието да ги пия 6 месеца, след което да дойда на контроен преглед. След като се интересувах повече за синдрома, ми стана ясно, че диагностицирането включва и изследване на хормони, което въпросния лекар не ми назначи. Реших за контролен преглед да отида при друг специалист. Тъй като тези 6 месеца са почти към края си, според вас колко дни трябва да изчакам след преустановяване на употребата на "Белара", за да отида на контролен преглед и нивата на хормоните да са се възстановили?
30 Юни 2019, 10:12
01 Юли 2019, 15:03
hristiyana.hristova написа:Здравейте! На 18 години съм . От 6-7 години имам проблеми с уголемени яйчници и кисти . Не ми е назначавана диагноза поликистоза и не ми е правена операция. В продължение на 1 година пих Ясмин . 2 месеца след спирането му отново се появи киста и ми го предписаха за още 3 месеца . След повторното му спиране десният яйчник си остана увеличен , а според хормоналните изследвания, прогестеронът ми е нисък. Докторът ми изписа фемостон за 3 месеца , но в листовката пише ,че не е подходящ за млади момичета . Въпросът ми е дали фемостон е подходящ за мен и мога ли да го пия ?