totka_lukanova написа:И аз съм чувала. че ги изписват при киста, явно ще имат някакъв ефект.
bubulina написа:В кои случаи се прибягва до оперативно лечение на кистата?
totka_lukanova написа:Има ли някакъв риск при продължително приемане на противозачатъчни?
nansito написа:Най-добре избягвайте противозачатъчни. Особено ако става въпрос за дълъг прием. Толкова много нежелани реакции имат, че е много вероятно да ти се лепнат поне 1-2 и може би повече. Говоря от собствен опит. Вместо да съм по-добре с употребата им стана обратното. Не съм използвала такива с много високо съдържание на хормони, използвах Ясмин и то по лекарско предписание. Съжалих много, че изобщо съм допуснала грешката да приемам подобна гадост. На всичко отгоре ми развалиха и фигурата - появи се доста целулит. Разбира се след спирането им и с подходящи натоварвания горе долу си възвърнах стария вид. Но това не е успокоение, доста лоши неща може да Ви хванат от тези хапчета, само си прочетете добре листовките! Кожни заболявания, гъбични, мигрени и какво ли не... ако сериозно за едното ***** както се казва сте готови да си рискувате здравето пийте ги. Ако държите на себе си по-добре недейте, ще се чувствате много по спокойни и на себе си без тези допълнителни хормони.
Не говоря за тези, които ги приемат за определен период от време като лечение за нещо.
Назад към Акушерство и гинекология
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта