Полезни съвети и практични идеи за дома и градината
25 Мар 2019, 12:24
Според това, което съм прочела, реших, че няма да рискувам здравето си за нещо, което мога да си го осигурявам по друг, неопасен начин. Не ползвам микровълнова.
03 Апр 2019, 14:51
Ние имаме. Толкова сме свикнали с нея, че не знам дали бихме могли да живеем БЕЗ нея. Сигурно да, но удобството и бързината, които тя осигурява са незаменими.
04 Апр 2019, 11:32
Ох, колкото и да съм наясно с вредите от тях, наистина не искам да я махаме. Толкова ми е лесно и бързо...
11 Апр 2019, 12:41
И ние си имаме микровълнова, но я ползваме само за някои неща. Не ни е верен спътник в ежедневието. Примерно, там си правим пуканки и си притоплям кафето основно
27 Май 2019, 12:18
Не, от години не ползвам и определено не чувствам нужда. Много бързо се свиква и без нея
11 Юни 2019, 10:29
Ползваме я, но само за претопляне на вода. За храната - не.
14 Юни 2019, 09:37
Уж сме решили да я махаме, ама вече година уж я махаме. Много сме свикнали с нея.
14 Юни 2019, 16:18
Използвам я сутрин, за да си стопля храната и да я прибера в термоса и то невинаги. Иначе не е уред, без който да не мога, дълги години не съм имала, взех си скоро. Не се филмирам, че е вредна.
28 Авг 2019, 10:52
В забързаното ни ежедневие мировълновата наистина бързо решава част от проблемите ни. Но....до каква степен употребата й е нужна на нас?
Преди години, когато всички бяхме залитнали да купуваме фритюрници и микровълнови се срещнах с моя съученичка, живееща в Германия. И от дума на дума естествено стигнахме и до използването на тези неща. Още тогава тя ми каза, че там масово са започнали да изхвърлят и фритюрници, и микровълнови от домовете си и да се връщат към традиционното приготвяне на храна. Така започнали да ограничават и вредните за здравето си канцорогени, които приемаме при приготвяне и затопляне на храна по този начин. Послушах я. Бях тръгнала за магазин, от който да си купя точно тези вещи. Върнах се без тях. А вие? Решете сами.