Успешните хранителни добавки за отслабване: Мит или реалност?

Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.

Re: АРТИШОК ЗА ОТСЛАБВАНЕ

Мнениеот Bella » 24 Яну 2012, 17:02

Margo написа:Дано да си струва, че цената му никак е е ниска почти 70 лева е.

Жените сме чудо,готови сме на всяка цена да изглеждаме добре! Аз искам да попитам какъв е вкуса на този продукт и как всъщност се прилага.В листовката пише, че са шишенца, това екстракт ли е?
Аватар
Bella

Мнениеот petia » 24 Яну 2012, 20:47

Не си харчете парите. Алкачофата или артишок както е известно това цвете в БГ е изключително полезно за черния дроб, но чак пък за отслабване.Аз живея в Испания от 11 годни и тук е много популярно- на пара, пържено, в паеля, сготвено, има и таблетки и сиропи от растението. Популярна е и така наречената "диета де ла алкачофа" за пречистване на черния дроб (вижте в Googe). Приготвена по всички начини алкачофата е много вкусна. Любопитното е, че яде цветът и още когато не е разцъфнал, тук до Барселона има цели плантации и като цъфнат са много красиви в лилави тонове.
petia

Re: Коя е най-ефективната добавка за отслабване? Споделете о

Мнениеот nbbsf » 25 Яну 2012, 20:30

Здравейте, аз си купих мадал бал - това е швейцарски сироп за отслабване. 1 л струва 100 лв. Продава се във София на бул.България 102 , бизнес център Белисимо, на партера пише Гарабитов. Преди да се почне да се пие сиропа се изпива 1 опаковка английска сол. Сиропът е съ приятен вкус и го препоръчвам. Пие се по схема и се слага освен сироп, преварена вода, лимонов сок и червен пипер.
nbbsf

Мнениеот Ivaylo » 26 Яну 2012, 16:14

nbbsf написа:Здравейте, аз си купих мадал бал - това е швейцарски сироп за отслабване. 1 л струва 100 лв. Продава се във София на бул.България 102 , бизнес център Белисимо, на партера пише Гарабитов. Преди да се почне да се пие сиропа се изпива 1 опаковка английска сол. Сиропът е съ приятен вкус и го препоръчвам. Пие се по схема и се слага освен сироп, преварена вода, лимонов сок и червен пипер.

Опитвал съм го, приятен вкус, но нищо повече. Никакъв ефект, поне при мен.
Аватар
Ivaylo

Мнениеот Silvi » 26 Яну 2012, 17:49

Ivaylo написа:
nbbsf написа:Здравейте, аз си купих мадал бал - това е швейцарски сироп за отслабване. 1 л струва 100 лв. Продава се във София на бул.България 102 , бизнес център Белисимо, на партера пише Гарабитов. Преди да се почне да се пие сиропа се изпива 1 опаковка английска сол. Сиропът е съ приятен вкус и го препоръчвам. Пие се по схема и се слага освен сироп, преварена вода, лимонов сок и червен пипер.

Опитвал съм го, приятен вкус, но нищо повече. Никакъв ефект, поне при мен.

Предполагам,че от само себе си не се отслабва, колкото и ефикасна да е една добавка, трябва да бъде съчетана с правилно хранене и много движение.Не казвам спорт, тъй като не всеки има време за спорт.
Silvi

Мнениеот eli » 27 Яну 2012, 12:23

Моя приятелка си го закупи и е доволна. Пие го вече около 5 дни и е свалила 3 кг. Но не всеки е доволен от него, като чета коментари, някои не са свалили нито един килограм.
Аватар
eli

Re: Отслабване с билки - здравословно и дълготрайно

Мнениеот Silvi » 05 Фев 2012, 15:34

От баба ми знам една рецепта за отслабване с канела! Колкото и нереално да звучи канелата притежава невероятни свойства в борбата с килограмите и наднорменото тегло, но преди да се впуснете в тази борба трябва да знаете и спазвате няколко златни правила:
започнете с приема на канела два пъти дневно - сутрин и вечер на гладно. Разтворете една чаена лъжичка канела в една чаша хладка вода към тази напитка добавете една лъжичка мед, тъй като по този начин отслабването ще стене по-бързо и ефикасно. Канелата подтиска апетита и топи мазнините. Ако човек свикне да изпълнява този ритуал два пъти на ден, съвсем скоро ще види, че отслабването с канела е възможно!
Silvi

Re: Отслабване с билки - здравословно и дълготрайно

Мнениеот Memento » 05 Фев 2012, 16:42

С билките отслабването изглежда най-здравословно но дали е достатъчно ефективно, че да си заслужава търпението и усилията, има ли реални доказателства за ефекта като хора които наистина са им помогнали или всичко е в сферата на пожеланията и предположенията :roll: :roll: :roll:
Аватар
Memento

Мнениеот АСЕНКА ИВАНОВА » 06 Фев 2012, 14:04

ЗДРАВЕЙТЕ НА ВСИЧКИ КОИТО СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ ПРОДУКТА! ИЗОБЩО НЕ СИ ХАРЧЕТЕ ПАРИТЕ! И ТОВА Е ПОРЕДНАТА ЛЪЖА С КОЯТО ВИ ИЗМЪКВАТ ПАРИТЕ ОТ ДЖОБА! ПИХМЕ ГО И АЗ И МАЙКА МИ - ЕФЕКТ НИКАКЪВ А ЗА РЕКЛАМАЦИЯ - ДУМА ДА НЕ СТАВА
АСЕНКА ИВАНОВА

Мнениеот Forman » 06 Фев 2012, 14:26

АСЕНКА ИВАНОВА написа:ЗДРАВЕЙТЕ НА ВСИЧКИ КОИТО СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ ПРОДУКТА! ИЗОБЩО НЕ СИ ХАРЧЕТЕ ПАРИТЕ! И ТОВА Е ПОРЕДНАТА ЛЪЖА С КОЯТО ВИ ИЗМЪКВАТ ПАРИТЕ ОТ ДЖОБА! ПИХМЕ ГО И АЗ И МАЙКА МИ - ЕФЕКТ НИКАКЪВ А ЗА РЕКЛАМАЦИЯ - ДУМА ДА НЕ СТАВА

Как така рекламация? Искаш да кажеш, че щом няма ефект искаш да ти върнат парите? Е не мисля, че това е възможно!
Аватар
Forman

ПредишнаСледваща

Назад към Хранителни добавки и биопродукти