Успешните хранителни добавки за отслабване: Мит или реалност?

Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.

Re: хапчета за отслабване

Мнениеот wessy777 » 06 Фев 2012, 17:51

Аз принципно не съм фен на хапчетата за отслабване, но има едни от които останах много приятно изненадана (приятно в смисъл, че ми помогнаха определено)..казват се SlimWeight Pro и където и да съм чела досега, не съм видяла някой да е недоволен от тях или при някого да е имало някакъв отрицателен ефект..така че определено съм за конкретно тия таблетки ;) :roll:
wessy777

Re: хапчета за отслабване

Мнениеот ovagimyan » 07 Фев 2012, 16:07

Хапчетата за отслабване и всички други методи от този тип според мен са изключително вредни.Човек трябва наистина, ако има желание да подобри физическото си състояние да го направи по правилния начин, чрез диетолог, инструктор за спортни упражнения и тнт...
ovagimyan

Re: АРТИШОК ЗА ОТСЛАБВАНЕ

Мнениеот linda » 08 Фев 2012, 16:49

Здравейте, искам да ви кажа на всички ,че диетата с продукта на АРТИШОК НЕ ДЕЙСТВА !
Съжалявам за загубените пари и надежда!
Пих го 2 седмици и нищо!
Това е от мен!
Отново гавра с хората,така че не си давайте парите!
Аз ще си мина на салати и по-лека храна,преди така свалях кг. и си е най-добре!
linda

Re: L-carnetin- за отслабване?

Мнениеот someone » 09 Фев 2012, 20:12

Би ли пречил приема на Л-карнетин и противозачатъчни по някакъв начин?
someone

Мнениеот bobika » 10 Фев 2012, 22:45

bubulina написа:Здравейте! Взера гледах рекламата на продукта АЛКАЧОФА ДЕ ЛАОН ЕКСТРАКТ ОТ АРТИШОК и много ме заинтригува, и осбено че е натурален продукт. Някой дали го е изпробвал вече да си каже мнението? Защото до сега от продуктите за отслабване рядко има доволни, а тук са описани доста добри килограми на отслабване :roll:

Аз...изпих до днес 7...останах си същата, а гладувах и спортувах... !!!???
bobika

Мнениеот bobika » 10 Фев 2012, 22:48

eli написа:Моя приятелка си го закупи и е доволна. Пие го вече около 5 дни и е свалила 3 кг. Но не всеки е доволен от него, като чета коментари, някои не са свалили нито един килограм.

...изпих 7 и не мърдам...питам, мога ли да изпия и другите 7, защото в рекламата казват че ги подаряват, мога ли да изпия и тях, ако някой знае да ми отговори, благодаря!!!???
bobika

Re: Коя е най-ефективната добавка за отслабване? Споделете о

Мнениеот Sisli » 15 Фев 2012, 11:53

Аз съм взимала Цефамадар и съм доволна от ефекта. Около седем кг за три месеца.
Но съм спазвала и хранителен режим, но без жестоки диети.
Sisli

Re: Коя е най-ефективната добавка за отслабване? Споделете о

Мнениеот Evkabevka » 15 Фев 2012, 15:17

Всяка съвременна жена използва хранителни добавки в стремежа си да изглежда добре.Но всяка разумна жена знае ,че те са един компонент,който помага,допълва съответния процес.Нужно е да се състави правилен хранителен и двигателен режим,със компетентно препоръчаните добавки,които действат и се отразяват индивидуално на всяка различна жена.Иска се упоритост,постоянство и усилия,няма такова магическо хапче ,което да сбъдва желания :)
Evkabevka

Мнениеот vali_al » 17 Фев 2012, 12:56

Абсолютно никакъв ефект, ако ще и 100 шишенца да изпиеш. Не купувайте само си харчите парите.
vali_al

Мнениеот d___ » 23 Фев 2012, 14:06

Здравейте! Интересува ме, има ли някой, който е свалил дори 1 кг след употреба на продукта?
d___

ПредишнаСледваща

Назад към Хранителни добавки и биопродукти