Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.
23 Фев 2012, 18:35
При мен се получи, с диета и спорт, 14 дни, 3 кг. Доволна съм и то много!
24 Фев 2012, 15:38
Една позната впечатлена от рекламата по телевизията си го купи и противно на очакванията не успя да отслабне. За себе си лично мога да кажа, че съм скептично настроена към всякакви хранителни добавки за отслабване.
05 Мар 2012, 15:59
Не си давайте парите напразно не върши никаква работа
06 Мар 2012, 01:01
vaksina написа:Аз вече си го купих.От вчера вече го пия,на вкус е приятно,разреждам го със сок, а за резултати още е рано така че ако има ще пиша.
Здравейте, искам и аз да си го купувам, но не мога да намеря отзиви, моля споделете Вашия опит, доволна ли сте, има ли смисъл от него или не... Отслабнахте ли и колко, и доколко се лешихте от храна и много ли спортувахте. Благодаря предварително!
06 Мар 2012, 14:03
Здравейте,изпих седем шишенца и няма никакъв резултат
06 Мар 2012, 14:06
Поръчах си сок от артишок от магазин Зелено.
Нищо общо няма с това,което продава телестар!
07 Мар 2012, 14:35
От една седмица пия
http://apteka.framar.bg/30022044/%D1%8F ... 1%D0%BB-30 като добавка към диетата. А диетата е много проста - ям всичко без хляб и сладко (от плодовете - само цитруси) и гледам да не се тъпча вечер... За една седмица съм 2.5 кг. минус. Първият килограм го свалих рязко, после става малко по-бавно. Ефектът обаче е налице. Успех!
08 Мар 2012, 14:16
CENOVA написа:Поръчах си сок от артишок от магазин Зелено.
Нищо общо няма с това,което продава телестар!
Какво искаш да кажеш? Поръчала си си същият Артишок и не е същият като този в рекламата или някакъв друг вид?
И има ли действие този, който си си закупила?
08 Мар 2012, 14:36
Аз попаднах на някакви промоционални мостри на този продукт от една моя приятелка, която е фармацевтична представителка. Пиех по едно саше на ден за около една седмица. Наистина се чувствах пълна с енергия, дори и настроението ми беше на мах. Така че мога да споделя че продуктът е страхотен, ако някой има възможност нека го пробва.
08 Мар 2012, 16:18
Не мисля, че има някакво влияние при прием на противозачатъчни. Така или иначе организмът сам си го произвежда.