Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
07 Окт 2015, 16:51
Aз най-много си обичам басмати, а и съм опитвала суши, но домашно и да ви призная никак не беше зле, много ми хареса, включително и ориза, така че само за тях мога да дам оценка

Оо забравих жасминовия ориз също е приятен, но той е по-скоро за десерти, сякаш
07 Окт 2015, 16:56
Едва успях да се науча да ям обикновен ориз и то покрай някои любими неща като дроб сармата, камо ли когато става дума за друг вид... нещо не е моята храна, ще взема да се дръпна още повече...
07 Окт 2015, 16:59
Само веднъж съм попадала на един много особен вид ориз и то това се случи е един ресторант, беше нещо като микс - черен, бял, кафяв и бял няколко вида, беше изключително интересно на вкус, ако намеря такъв микс, бих си купила, апък после ще му мисля как да го готвя!
07 Окт 2015, 21:04
Не съм намирала такъв ориз досега, нищо по-различно от кафяв и обикновен ориз, но ми се ще да опитам, особено див ориз, много ме съблазнява и на вид и на всичко. Не знам на вкус какво е било.
08 Окт 2015, 06:36
Тук няма и особено разнообразие, само онлайн можеш да поръчаш различен ориз, а приготвянето сигурно е на пакета.

Иска ми се да ти дам съвет, но как като нямам грам представа.
08 Окт 2015, 11:35
и аз съм на мнение, че трябва да се опита от всичко, но трябва да имаш и нерви, за да не се окаже, че напразно си изхабил ориза!
08 Окт 2015, 14:51
А този черния след приготвянето доколкото зная ставя бял, вярно ли е, чувала съм, че това черното било нещо като люспа, заради това при варенето пада и остава бял ориз
08 Окт 2015, 16:15
Предполагам ви е познат оризът Арборио, купувам най-вече от него, също Басмати, много рядко от дивия, който примесвам с Арборио или Жасминов, така се доовкусяват много добре. Когато готвя ориз обикновено гледам да не го слагам в ястия, а като гарнитура, за да може да му се усеща вкуса. Басмати готвя с като гарнитура към телешко, а дивият става прекрасен с тиква, ако не сте опитвали сега е моментът!
08 Окт 2015, 16:27
От ориза си знам бисерния, който нямам идея дали сте включили в тези списъци, които сте опънали, ама на мен от него ми излизат киселини и е много гадно, от доста време не съм яла ориз!
08 Окт 2015, 16:31
zheleva212 написа:Предполагам ви е познат оризът Арборио, купувам най-вече от него, също Басмати, много рядко от дивия, който примесвам с Арборио или Жасминов, така се доовкусяват много добре. Когато готвя ориз обикновено гледам да не го слагам в ястия, а като гарнитура, за да може да му се усеща вкуса. Басмати готвя с като гарнитура към телешко, а дивият става прекрасен с тиква, ако не сте опитвали сега е моментът!
Стига да има от къде да ги намерим ще ги опитаме
Powered by phpBB © phpBB Group.
phpBB Mobile / SEO by Artodia.