Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Защо на мен не ми действа маската с мед?

27 Яну 2017, 13:03

Tinki написа:Сигурно е важно и меда наистина да е натурален, а не с добавена захар. Нали знаете как се прави теста? Капва се малко мед върху тоалетна хартия и се гледа след десетина минути дали се получи влажно кръгче около капката. Ако има, значи са му добавяни неща, ако няма нищо, значи си е хубав натурален.

Този опит не съм го чувала. Веднага ще изпробвам вкъщи меда :grin: . За маска не бих го ползвала, страх ме е да не се изрина.

Re: Помага ли мед и хималайска сол срещу безсъние?

11 Окт 2017, 12:51

Може би няколко зрънца, как лъжици ! Дори и половин лъжица е много като количество..

Re: Помага ли мед и хималайска сол срещу безсъние?

09 Яну 2019, 12:44

С мед съм си помагала при безсъние. Слагах лъжичка мед в малко прясно мляко. Беше ми много вкусно и наистина ми помагаше да заспя.

Re: Медът- как да го използваме за здраве и красота.

30 Авг 2019, 09:24

Медът може да се използва както за здраве така и за красота.
Лечебните му свойства са извесни още от древността. Той се усвоява лесно от органидма и помага при редица заболявания и успокоява нервната система.
Медът е използва и в много маски за красота. Неговите съставки помагат за доброто въздеиствие на кожата.
От древността още се знае, че Клеопатра е измолзвала медът и млякото като продукти за красота.

Re: Медът- как да го използваме за здраве и красота.

30 Авг 2019, 10:00

Аз използвам готова подхранваща маска с мед и мляко. Отлично средство за третиране на възпалена и проблемна кожа.Тази маска притежава лечебни свойства, като освежава кожата и и придава блясък. На мен ми действа успокояващо на чувствителната кожа.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 7, 8, 9, 10, 11