Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.
05 Яну 2017, 17:54
По принцип тази маска наистина е много ефикасна. На мен лицето ми става мноко меко и нежно след нея, но като с магическа пръчка да изчезват пъпките не съм забелязала. Може да помага да зарастнат по-бързо, но нищо друго.
06 Яну 2017, 11:06
Да не си алергична към меда и затова да си се изринала? И аз съм чувала, че на едни действа, на други не. Може би зависи от типа кожа.
06 Яну 2017, 13:07
Няма как да стане веднага, а дали са повече или по-малко и дали е алергична реакция, трябва да видиш дали имаш пъпки по други места на тялото, но ако е алергия, щеше да те сърби. Но след като искаш да пробваш нещо заздравяващо и антибактериално, по-добре се измивай със сребърна вода, отколкото с мед, това си е силен алерген, колктоо и да си мислим, че нещо безопасно.
06 Яну 2017, 13:22
Аз съм я пробвала и съм доволна. Не съм имала акне или чак толкова много пъпки, но много добре ми действа на кожата. Ти сигурна ли си, че си ползвала истински мед, да не е някоя глюкоза?
06 Яну 2017, 16:00
Може да не действа на твоята кожа, както се знае, всяко нещо полезно за един не обещава, че ще е полезно на друг. Аз също си мажа пъпките, когато се появят с малко мед, но рядко имам резултат.
09 Яну 2017, 11:46
казваш, че приятелка ти е говорила за маска с мед, а ти си се намазала само с мед. сигурно е трябвало и ти да го забъркаш под формата на маска с допълнителни съставки.
09 Яну 2017, 13:21
Към меда какво може да се добави още? Аз не съм пробвала подобна.
15 Яну 2017, 11:21
julianne написа:Към меда какво може да се добави още? Аз не съм пробвала подобна.
Мисля, че не трябва да се добавя нищо, а да бъде натурална. Той меда сам по себе си е достатъчен, освен вече ако не бъде заменена с маска, в която има добавен мед.
16 Яну 2017, 11:58
И аз съм за натуралното използване на меда. Аз съм пробвала само с мед. Доста лепкаво и малко неприятно, но после добре се чувства кожата.
27 Яну 2017, 12:36
Сигурно е важно и меда наистина да е натурален, а не с добавена захар. Нали знаете как се прави теста? Капва се малко мед върху тоалетна хартия и се гледа след десетина минути дали се получи влажно кръгче около капката. Ако има, значи са му добавяни неща, ако няма нищо, значи си е хубав натурален.