plambet0000 написа:Здравейте Dr Violina Todeva,
Накратко да разкажа за проблема си.
Преди една година ми откриха ентерококи в еякулат след секс с презерватив, след седмица/две разбрах че нещо не е наред когато усетих за 30 минути лека болка, парене и сърбеж по главичката на пениса - тогава ми се появи и тази болест на кожата или не знам как да го нарека надявам се вие да ми кажете. Естествено отидох при уролог, пих левокса 500, след това ми откриха ешерихия коли и стафилококи, пих агументин и резултатите показаха че нямам бактерии, но това на снимките си остана и не се премахва. От там нататък започнах да ходя при дерматовенеролози, като ми изписват кремове с които да се мажа за по един месец и няма никакъв ефект - даже има голямо влошаване и разпространяване на това нещо. От 2 месеца не се мажа с нищо. Не знам какво да правя вече и към кой да се обърна, какви изследвания трябва да си направя? Как мога да се оправя ще съм ви благодарен, ако ми помогнете. Има снимки правени и със светкавица, за да се види още колко е зле положението.
Не ми позволява да изпращам лични съобщения, изпратил съм ви на емайла линк към снимките.
Благодаря.
Здравейте, plambet0000!
За съжаление не мога да се ориентирам само от снимките! Ако желаете се обадете да запазите час, за да се запозная по-добре с Вашия проблем!
С уважение,
д-р Тодева