19 Окт 2019, 14:58
22 Окт 2019, 22:37
12 Ное 2019, 01:37
12 Ное 2019, 16:41
28 Ное 2019, 13:04
jovic написа:Здравейте,
обръщам се с вас, т.к. от доста време живея в досаден стрес, свързан с кондиломите, които хванах и липсата на адекватна информация в нета и срама на някои доктори. Гей мъж съм - активен и пасивен. Първо брадавици ми се появиха в аналната област, но с кондилин се справих с тях. Пиех също Биозин. Но с това не се спря. Излязоха малки пъпчици и на пениса ми. Доста малки наистина, но ги нямаше преди. Също заради някакъв щам на папиломата ми излязоха и на ръцете брадавици, които изгорих. С ужас установих, че това е плъзнало по цялото ми тяло и имаше и под езика. И тях изгорихме. Сега пия изопринозин. Лекарката ми предписа и Алдара - суперскъпо, но от него не виждам особен резултат. Ситуацията е такава, че през времето на лечение (от май насам) съм спал с няколко момчета и много се терзая дали не съм ги заразил. Досега никой не ме е питал дали не е хванал нещо от мен, но това ме изнервя. Не намирам точна информация в нета. Фактически при орален секс не съм слагал презерватив, но при анален - винаги. И в двете роли. Може ли да споделите кой е най-безопасния начин да правя секс. Доколкото разбрах това е нелечимо, но при дълго третиране вирусът отслабва или нещо подобно. Благодаря ви предварително за разбирането и информацията.
28 Ное 2019, 13:07
avast8 написа:Здравейте , от август се боря с klebsiella pneumoniae, изследването е от натривка от главата на пениса. Първото ми лечение беше с антибиотик не успешно , направих пак изследване и антибиотика е станал резистентен към бактерията , последва 2ри антибиотик съащтата работа , ефект никакъв проблем си стои. Лекарката реши да не ми изписва 3ти антибиотик а ми изписа 2 мазила в които не виждам смисъл мажех се 5 дена и другата седмица ще ида пак на контролен преглед и съм сигурен, че пак ще имам бактерията. Как се лекува това чудя , като от 2 антибиотика до сега няма ефект и се приспособява към тях.
28 Ное 2019, 13:16
pikachu написа:Здравейте. Преди година и половина ми се появиха миниатюрни кондиломи от вътрешната страна на малките устни. Веднага отидох на гинеколог. От тогава до сега правихме 2-3 пъти изследвания за папилома вирус и излизат чисти. Горихме кондиломите няколко пъти чрез мазане, падат и до емсец се появяват отново. Пролетта от самосебе си някои паднаха веднъж, но сега забелязах, че са се разрастнали и вече има и отвън, където се събират малките и големите срамни устни. Също така 2 месеца приемах изопринозин. Моля ви, дайте ми съвет какво да правя, при какъв лекар да отида.
28 Ное 2019, 13:36
feelthemove написа:Здравейте д-р Тодева!
От около месец ми се появиха петна по члена с бял цвят, нещо като избледняване на кожата, все едно е загубила пигмент, при ерекция кожата леко ме опъва и наболява.
Посетих кожен лекар скоро, имах опасение за lichen sclerosus, но ваша колежка ми каза, че не прилича на лихен и ми каза да я посетя след около 20 дена и през този период не ми изписа нищо за мазане, което малко ме озадачи, по нейни думи това е травматично, но минаха около 2 седмици промяна почти не наблюдавам та до контролния преглед реших да се допитам и до вас, прилагам снимка за да добиете представа.
http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=bwy1573566372b.jpg
http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=viu1573566446y.jpg
28 Ное 2019, 17:46
Dr Violina Todeva написа:avast8 написа:Здравейте , от август се боря с klebsiella pneumoniae, изследването е от натривка от главата на пениса. Първото ми лечение беше с антибиотик не успешно , направих пак изследване и антибиотика е станал резистентен към бактерията , последва 2ри антибиотик съащтата работа , ефект никакъв проблем си стои. Лекарката реши да не ми изписва 3ти антибиотик а ми изписа 2 мазила в които не виждам смисъл мажех се 5 дена и другата седмица ще ида пак на контролен преглед и съм сигурен, че пак ще имам бактерията. Как се лекува това чудя , като от 2 антибиотика до сега няма ефект и се приспособява към тях.
Здравейте!
Направете контролна микробиология, за да се види каква е чувствителността и дали все още има в секрета клебсиела.
С уважение,
д-р Тодева
29 Ное 2019, 01:01
Dr Violina Todeva написа:feelthemove написа:Здравейте д-р Тодева!
От около месец ми се появиха петна по члена с бял цвят, нещо като избледняване на кожата, все едно е загубила пигмент, при ерекция кожата леко ме опъва и наболява.
Посетих кожен лекар скоро, имах опасение за lichen sclerosus, но ваша колежка ми каза, че не прилича на лихен и ми каза да я посетя след около 20 дена и през този период не ми изписа нищо за мазане, което малко ме озадачи, по нейни думи това е травматично, но минаха около 2 седмици промяна почти не наблюдавам та до контролния преглед реших да се допитам и до вас, прилагам снимка за да добиете представа.
http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=bwy1573566372b.jpg
http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=viu1573566446y.jpg
Здравейте!
На колко години сте? Имал ли сте някаква инфекция или проблем в тази зона? След полов контакт ли се получи? Имате ли придружаващи заболявания?
С уважение,
д-р Тодева