Проблеми със слуха и шум в ушите - мнения и въпроси

В този раздел на нашия форум можете да задавате въпроси, свързани с болести на ушите, носа и гърлото (УНГ), да споделяте мнения и да получите съвет.

Re: Проблеми със слуха и шум в ушите - мнения и въпроси

Мнениеот Ангелов » 14 Апр 2020, 19:47

Почерняват ми очите,става ми задушно,ускорено дишане ...и после ми минава.Спортувам често ,един от най здравите съм на терена по време на мачовете ,вкарвам по 2 гола ,понякога 3 на мач.Дадох кръв ,изследваха ми за 4 различни от черво до сърце ....казват ,че съм най здравия (хептен се побърквам)..дано някой ми помогне . Приятна вечер и поздрави.
Ангелов

Re: Проблеми със слуха и шум в ушите - мнения и въпроси

Мнениеот __n.em__ » 04 Ное 2020, 19:29

Здравейте!
Предвид настоящата обстановка нямам възможност да дойда на консултация на място, но щом ситуацията се поуспокои и ми наближат приемните изпити ще мина на преглед.
Въпросът ми е свързан именно с кандидатстването (не мога да чакам явяването на задължитените медицински прегледи, а и те са базови, т.е. няма да ми свършат работа и се налага да се консултирам отделно със специалист).
Планирам да кандидатствам във ВВВУ като Летец-Пилот. Натоварванията са много големи, а предварителният изпит в барокамера отпадна. Миналата година бях на преглед при Ваша колежка (др. Крумова) и ми каза, че е вероятно да имам проблеми, ако летя със самолет - имам силно стеснени ушни канали и дори ми се налага да ходя на промивки от време на време.
Притеснявам се, че ще се окаже проблем.
Вашето мнение какво е?
Благодаря предвариелно!
Поздрави!
__n.em__

Предишна

Назад към Уши, нос, гърло (УНГ)