В този раздел на нашия форум можете да задавате въпроси, свързани с болести на ушите, носа и гърлото (УНГ), да споделяте мнения и да получите съвет.
Добави отговор

Re: Проблеми със слуха и шум в ушите - мнения и въпроси

14 Апр 2020, 19:47

Почерняват ми очите,става ми задушно,ускорено дишане ...и после ми минава.Спортувам често ,един от най здравите съм на терена по време на мачовете ,вкарвам по 2 гола ,понякога 3 на мач.Дадох кръв ,изследваха ми за 4 различни от черво до сърце ....казват ,че съм най здравия (хептен се побърквам)..дано някой ми помогне . Приятна вечер и поздрави.

Re: Проблеми със слуха и шум в ушите - мнения и въпроси

04 Ное 2020, 19:29

Здравейте!
Предвид настоящата обстановка нямам възможност да дойда на консултация на място, но щом ситуацията се поуспокои и ми наближат приемните изпити ще мина на преглед.
Въпросът ми е свързан именно с кандидатстването (не мога да чакам явяването на задължитените медицински прегледи, а и те са базови, т.е. няма да ми свършат работа и се налага да се консултирам отделно със специалист).
Планирам да кандидатствам във ВВВУ като Летец-Пилот. Натоварванията са много големи, а предварителният изпит в барокамера отпадна. Миналата година бях на преглед при Ваша колежка (др. Крумова) и ми каза, че е вероятно да имам проблеми, ако летя със самолет - имам силно стеснени ушни канали и дори ми се налага да ходя на промивки от време на време.
Притеснявам се, че ще се окаже проблем.
Вашето мнение какво е?
Благодаря предвариелно!
Поздрави!
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4