vili123 написа:Здравейте! Искам да се консултирам с Вас!
Баща ми е на 61 год. и от известно време започна да изпитва затруднение и обърканост при извършване на доста от ежедневните си задължения и на дейности който преди е правел без проблем.(напр.разбираше от електричество,можеше да готви а сега не може да се справи)Стана по-затворен и почти не общува,няма желание за нищо и почти не взима никаква инициатива.
На скоро както вечерта си спеше. се събуди и започна да търси майка си която е почина преди 20 год. и това продължи няколко часа.(за сега не се е повтаряло).
Във същото време помни неща от миналото си както и от преди няколко дни.Знае какво трябва да прави на следващия ден или кой е идвал ,защо е идвал и т.н.Кагато разговаряме с него си разсъждава съвсем нормално.Шофира и кола без проблем.Направихме скенер и изследванията са:
Нехарактерна за възрастта атрофия на мозъчния паренхим под и над тенториума .Обширна исхимична зона в дясно темпорално около силвиевата бразда.Разширени вентрикули и арахноидални пространства.
Въпросът ми е освен,че е прекарал инсулт ,вузможно ли е проблемът ми да е на психическа основа или депреси! И трябва ли да кара кола?
Благодаря предварително!
Назад към Психология, психиатрия и сексология
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта