Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Глезите ли се със SPA в следработно време?

26 Апр 2016, 11:48

S_Milenska това да не е било тангентор?

26 Апр 2016, 14:49

roksana написа:Ако поне един път в месеца се практикуват и събирания, и релаксиращи процедури, човек се чувства зареден и физически, и емоционално. Ние трябва да се грижим да ни е добре, няма кой друг :grin: .

Така си е, събиранията по женски нищо не може да ги замени, шегуваме се, че предпочитаме парната баня, в мъглата дефектите ни се размиват...

27 Апр 2016, 11:00

Gorica23 написа:
roksana написа:Ако поне един път в месеца се практикуват и събирания, и релаксиращи процедури, човек се чувства зареден и физически, и емоционално. Ние трябва да се грижим да ни е добре, няма кой друг :grin: .

Така си е, събиранията по женски нищо не може да ги замени, шегуваме се, че предпочитаме парната баня, в мъглата дефектите ни се размиват...

Няма какво да си търсим дефектите :lol: , важното е да се чувстваме добре :lol: .

27 Апр 2016, 12:48

Gorica23 то в парната баня, дефектите направо си се изпаряват! остава само съвършенсвото (поне в усещането) :lol:

27 Апр 2016, 15:24

Как ми се ще и на мен ако може точно в момента едно такова масажче като тези, за които говорите... Днес ми е един такъв мързелив предпразничен ден...

27 Апр 2016, 16:10

Tinki написа:Как ми се ще и на мен ако може точно в момента едно такова масажче като тези, за които говорите... Днес ми е един такъв мързелив предпразничен ден...

Утре ще е още по-мързелив :lol: , стискайте зъби, малко остана!

28 Апр 2016, 13:35

Има този момент, с мързеливия и разпуснат четвъртък :) Даже и градът се е опразнил вече!

28 Апр 2016, 15:07

Личи вече, че хората запразняват :grin: . Толкова време ги чакаме тия празници!

28 Апр 2016, 15:50

мили момичета и момчета (май имахме и господин в темата), пожелавам ви весели Великденски празници. ако някой се облажи в спа център тези дни, да не забрави се похвали :). ние този път тръгваме да посещаваме роднините :lol:

28 Апр 2016, 16:32

annamaria написа:мили момичета и момчета (май имахме и господин в темата), пожелавам ви весели Великденски празници. ако някой се облажи в спа център тези дни, да не забрави се похвали :). ние този път тръгваме да посещаваме роднините :lol:

Весели и на теб, леко пътуване, всички към роднините май се запътваме :grin: !
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 78