Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
20 Юли 2016, 13:36
като са със сходен ефект, вие кое предпочитате - сауна или парна баня?
20 Юли 2016, 13:46
момичета, май сме малко като "гладна кокошка просо сънува"

вече и график за детегледането правим.но не знаем най-важното- ще има ли или не спа-ваучери за награда
22 Юли 2016, 13:35
или уплашихме Pacienti , че не може да насмогне с ваучери за толкова спа-кандидати....т.е. детегледач-кандидати, де

. или още празнуват годишнината!
22 Юли 2016, 13:57
На мен сякаш парната баня ми е по-приятна като усещане. Но и другото не отказвам,де:)
22 Юли 2016, 14:59
В сауна не съм стъпвала и не знам дали си заслужава или не. Парната баня е по за мен като че ли, така ми се струва. Добре ми е и ми действа релаксиращо. Зимата предпочитам да се подлага на такова нещо, лятото почти с хладка вода се къпя.
25 Юли 2016, 09:15
Pacienti отдавна се е ошетала и с годишнината сигурно, и с детето

. По-добре да се оглеждаме за ваучери, които ще ни помогнат да релаксираме добре преди тежката почивка на морето

.
25 Юли 2016, 10:05
Harmony написа:Pacienti отдавна се е ошетала и с годишнината сигурно, и с детето

. По-добре да се оглеждаме за ваучери, които ще ни помогнат да релаксираме добре преди тежката почивка на морето

.
почивка преди морето

- не бих отказала нито преди, нито след него!!!
25 Юли 2016, 16:57
И аз предпочитам парната баня, обаче имам приятелка, която ги редува, за по-добър детокс.
26 Юли 2016, 10:06
annydance написа:В сауна не съм стъпвала и не знам дали си заслужава или не. Парната баня е по за мен като че ли, така ми се струва. Добре ми е и ми действа релаксиращо. Зимата предпочитам да се подлага на такова нещо, лятото почти с хладка вода се къпя.
какво имаш предвид под дали си заслужава или не? защо би могло да не си заслужава, нали дори и от еднократно влизане ти прочиства тялото от много работи?
26 Юли 2016, 13:30
m0n4eto написа:annydance написа:В сауна не съм стъпвала и не знам дали си заслужава или не. Парната баня е по за мен като че ли, така ми се струва. Добре ми е и ми действа релаксиращо. Зимата предпочитам да се подлага на такова нещо, лятото почти с хладка вода се къпя.
какво имаш предвид под дали си заслужава или не? защо би могло да не си заслужава, нали дори и от еднократно влизане ти прочиства тялото от много работи?
Имам предвид, че на мен както ми става зле дори в много затоплена баня и при къпане с много топла вода, там сигурно ще пукна направо

. Затова за мен не си заслужава да се подлагам. А за прочистването може и след първия път да става, не споря.