07 Сеп 2016, 10:42
zagrijena написа:Май стана хладничко вече за мори и басейн и един масаж или сауна не бих отказала и аз.
07 Сеп 2016, 11:20
07 Сеп 2016, 16:13
fairy написа:Засилили сме имунитета на море или планине, ударим няколко пъти СПА-процедури и сме готови за зимните вируси да ги отблъскваме.
08 Сеп 2016, 15:05
Gorica23 написа:fairy написа:Засилили сме имунитета на море или планине, ударим няколко пъти СПА-процедури и сме готови за зимните вируси да ги отблъскваме.
Ходила съм на масаж почти болна и веднага ме вдигна, не знам на какво се дължи, но работи.
09 Сеп 2016, 09:51
09 Сеп 2016, 17:36
Pacienti написа:Gorica23 написа:fairy написа:Засилили сме имунитета на море или планине, ударим няколко пъти СПА-процедури и сме готови за зимните вируси да ги отблъскваме.
Ходила съм на масаж почти болна и веднага ме вдигна, не знам на какво се дължи, но работи.
Ние бяхме до морето почивните дни, времето уж беше слънчево, но ветровито и сега една хрема ме мъчи. Значи казваш масаж, аз си мислех за сауна, да се загрея.
09 Сеп 2016, 17:41
Jully написа:nefertiti написа:Зависи от мястото. Ако е само за масаж, обичам сама. Ако е цяло спа с басейн, сауна.. предпочитам с компания за приказки.
На масаж с компания ще е странно, освен ако не си с любимия и после не пренесете отпускането на масажа на друго ниво насаме.
10 Сеп 2016, 10:34
10 Сеп 2016, 11:50
10 Сеп 2016, 11:56
Pacienti написа:Gorica23 написа:fairy написа:Засилили сме имунитета на море или планине, ударим няколко пъти СПА-процедури и сме готови за зимните вируси да ги отблъскваме.
Ние бяхме до морето почивните дни, времето уж беше слънчево, но ветровито и сега една хрема ме мъчи. Значи казваш масаж, аз си мислех за сауна, да се загрея.