Сауна - ползи, мнение, препоръки

Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.

Re: Каква е истината - полезна или вредна е сауната?

Мнениеот S_Milenska » 16 Сеп 2016, 08:23

Lisandra написа:
YoLindi написа:След масаж на мен хич не ми е до такива работи :lol: . Тъкмо съм се отпуснала, като тесто са ме мачкали и това ме кара да се чувствам приятно изморена, че и да тръгна да правая усилия за нещо друго - абсурд :lol: .

Явно си е до човек, аз как да кажа след масаж, усещам една такава приятна възбуда :oops:, затова и винаги ходя при жени масажистки...

О,да и аз мисля, че е доста възбуждащо! :) Особено, ако е направен както трябва, а и ако попадне на някоя ерогенна зона. :) На мен лично всяко докосване по гърба, и особено по кръста ме пращат в небесата. :mrgreen:
Аватар
S_Milenska

Re: Глезите ли се със SPA в следработно време?

Мнениеот Malina » 16 Сеп 2016, 11:46

О да, всичко на едно място е най-умного, което може да се измисли! Мога да кажа, че така най-сигурно, че ще отидеш и до фитнеса, а иначе ако трябва да избираш фитнес или спа, то със сигурност няма да си осавиш време за спорт :)
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот Yarost » 16 Сеп 2016, 12:09

Ако мястото е хубаво и са оборудвали и хубаво спа и хубав фитнес, защо не? Какво по-хубаво и удобно от това. Дори и да не ги правиш в един ден нещата, а ги редуваш. Поне си ходиш на едно място и можеш да си ползваш една месечна карта за всичко.
Yarost

Мнениеот Nightmare » 16 Сеп 2016, 16:04

Варианти може да се измислят всякакви :smile: . Стига да иска човек, ще намери начин и в един ден да ги съчетае всичките екстри.
Nightmare

Мнениеот Pacienti » 16 Сеп 2016, 17:22

BeenieGal написа:Така е най-добре- всичко на едно място. А не да тичаш на сто страни, я на фитнес, я на СПА. Ако след работа си доставяме тези удоволствия, няма кога да обикаляме целия град :mrgreen: .

Това е най-добрият вариант, не забравяйте, че времето е пари. А и с този трафик в София ако решиш да обикаляш не се знае кога ще се прибереш....
Pacienti

Мнениеот julianne » 17 Сеп 2016, 08:38

Изкараш релаксиращите процедури и после като заседнеш в трафика, отива ефекта от тях на кино :lol: .
julianne

Мнениеот annamaria » 17 Сеп 2016, 10:34

така е, ако трябва да се разхождаш и целия град за процедури, релаксирането няма да ти трае кой знае колко. от значение си е и удобната локация.
annamaria

Мнениеот Neven498 » 19 Сеп 2016, 11:40

Човек избира мястото според навиците си. Ако ще вместваме ходенето през седмицата, най-удобно е да е нещо по-в центъра и по път, да не трябва да се прибираш първо до вкъщи, от където после трудно ще се измъкнеш. Уикендите пък гледаш да е някъде, където няма голяма тарапана вътре.
Аватар
Neven498

Мнениеот Bambaa » 19 Сеп 2016, 12:21

Вярно, че тези центрове никнат като гъби и навсякъде ги има, дори и в квартала, където всеки живее. Но не всички са на ниво. Ако този, който е близо до дома ти, не е хубав и не си доволен от него, по-трудно се организираш и мотивираш да отидеш в по-далечен.
Аватар
Bambaa

Мнениеот m0n4eto » 19 Сеп 2016, 14:31

същото важи и за местата с басейни, в които може да се ходи за да се плува. толкова е полезно и оптускащо, а не са много места, където стават.
Аватар
m0n4eto

ПредишнаСледваща

Назад към Общи здравни теми