Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
29 Сеп 2016, 12:21
Честно казано, последното за което бих се сетила по време на масаж, е да си правя селфи или да се тагвам! Но снимки от обстановката на места, където ни е харесало е добра идея.
29 Сеп 2016, 12:51
Всъщност дали би имало причина да не се направят снимки? може би ако има странични хора това би бил проблем, да се снимат тях..

Иначе да снимаш себе си, или обстановката няма нищо лошо, особено, след като ще я препоръчаш на някой, това си е безплатна реклама.
29 Сеп 2016, 14:23
ако си абсолютно сам в някое помещение да. ама ако е обща зона, дори и да снимаш себе си, винаги може да попадне някой разпищолен на заден план, което няма да му е приятно. или дори самото ти занимание със сигурност всява някакъв стрес у околните, които са отишли там за почивка.
29 Сеп 2016, 14:51
Ако си сам не виждам какво лошо има да си направиш някоя снимка на себе си или на обстановката, с компания и аз не бих. :)
29 Сеп 2016, 17:57
Gorica23 написа:А, нещо грешно сте ме разбрали, не ща да гледам ваши снимки, нищо лично, а на самите СПА-центрове където ходите.

Защо така Горице, току виж изскочил някой засукан момък от сауната...
30 Сеп 2016, 08:01
m0n4eto написа:ако си абсолютно сам в някое помещение да. ама ако е обща зона, дори и да снимаш себе си, винаги може да попадне някой разпищолен на заден план, което няма да му е приятно. или дори самото ти занимание със сигурност всява някакъв стрес у околните, които са отишли там за почивка.
Хората са свикнали да гледат как някой постоянно си прави селфи на всякакви места

. Сигурно няма и да обърнат внимание.
30 Сеп 2016, 09:42
Pacienti написа:Gorica23 написа:А, нещо грешно сте ме разбрали, не ща да гледам ваши снимки, нищо лично, а на самите СПА-центрове където ходите.

охо, да напълним малко очите! :) После и аз ще тръгна на СПА
30 Сеп 2016, 10:12
Monika_Spasova написа:Pacienti написа:Gorica23 написа:А, нещо грешно сте ме разбрали, не ща да гледам ваши снимки, нищо лично, а на самите СПА-центрове където ходите.

охо, да напълним малко очите! :) После и аз ще тръгна на СПА

хаха, нали уж мъжете не обичали да ходят на спа. ето начин да ги хванем в крачка, че ходят повече от нас
30 Сеп 2016, 11:05
Мъжете ходят, за да гледат жените в СПА-то, жените ходят заради мъжете

. Гледки и ползи да има

.
30 Сеп 2016, 11:16
Lilly_milly написа:Мъжете ходят, за да гледат жените в СПА-то, жените ходят заради мъжете

. Гледки и ползи да има

.
Ее, не е така, правим го главно да удоволствие, а и аз да си призная, рядко виждам мъже по такива места и те винаги са домъкнати там от половинките си.:)