Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Глезите ли се със SPA в следработно време?

29 Сеп 2016, 12:21

Честно казано, последното за което бих се сетила по време на масаж, е да си правя селфи или да се тагвам! Но снимки от обстановката на места, където ни е харесало е добра идея.

29 Сеп 2016, 12:51

Всъщност дали би имало причина да не се направят снимки? може би ако има странични хора това би бил проблем, да се снимат тях.. :roll: Иначе да снимаш себе си, или обстановката няма нищо лошо, особено, след като ще я препоръчаш на някой, това си е безплатна реклама.

29 Сеп 2016, 14:23

ако си абсолютно сам в някое помещение да. ама ако е обща зона, дори и да снимаш себе си, винаги може да попадне някой разпищолен на заден план, което няма да му е приятно. или дори самото ти занимание със сигурност всява някакъв стрес у околните, които са отишли там за почивка.

29 Сеп 2016, 14:51

Ако си сам не виждам какво лошо има да си направиш някоя снимка на себе си или на обстановката, с компания и аз не бих. :)

29 Сеп 2016, 17:57

Gorica23 написа:А, нещо грешно сте ме разбрали, не ща да гледам ваши снимки, нищо лично, а на самите СПА-центрове където ходите. :lol:

Защо така Горице, току виж изскочил някой засукан момък от сауната... :lol:

30 Сеп 2016, 08:01

m0n4eto написа:ако си абсолютно сам в някое помещение да. ама ако е обща зона, дори и да снимаш себе си, винаги може да попадне някой разпищолен на заден план, което няма да му е приятно. или дори самото ти занимание със сигурност всява някакъв стрес у околните, които са отишли там за почивка.

Хората са свикнали да гледат как някой постоянно си прави селфи на всякакви места :smile: . Сигурно няма и да обърнат внимание.

30 Сеп 2016, 09:42

Pacienti написа:
Gorica23 написа:А, нещо грешно сте ме разбрали, не ща да гледам ваши снимки, нищо лично, а на самите СПА-центрове където ходите. :lol:

охо, да напълним малко очите! :) После и аз ще тръгна на СПА :mrgreen:

30 Сеп 2016, 10:12

Monika_Spasova написа:
Pacienti написа:

охо, да напълним малко очите! :) После и аз ще тръгна на СПА :mrgreen:

хаха, нали уж мъжете не обичали да ходят на спа. ето начин да ги хванем в крачка, че ходят повече от нас :grin:

30 Сеп 2016, 11:05

Мъжете ходят, за да гледат жените в СПА-то, жените ходят заради мъжете :lol: . Гледки и ползи да има :wink: .

30 Сеп 2016, 11:16

Lilly_milly написа:Мъжете ходят, за да гледат жените в СПА-то, жените ходят заради мъжете :lol: . Гледки и ползи да има :wink: .

Ее, не е така, правим го главно да удоволствие, а и аз да си призная, рядко виждам мъже по такива места и те винаги са домъкнати там от половинките си.:)
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 78