Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
03 Окт 2016, 12:31
Rali_hr написа:Ее, не е така, правим го главно да удоволствие, а и аз да си призная, рядко виждам мъже по такива места и те винаги са домъкнати там от половинките си.:)
ааа, и мъжете си обичат лукса и разпускането. едно говорят, но решим ли, че ще се ходи на почивка в спа хотел- пред нас тичат, първи да стигнат

. после и акъл дават, за кое как се ползвало и кое било по-полезно от друго. ти често ли ходиш?
04 Окт 2016, 11:44
мъже на спа, да ви кажа, хич не е мит или градска легенда, ами даже все повече се възползват.
особено като става дума за сауна и спортни масажи след фитнес.
04 Окт 2016, 17:00
Тука може да видите много снимки на СПА-то където ходя:
https://www.facebook.com/SenseSpaSofia/photos
05 Окт 2016, 11:28
Gold написа:mangusta написа:...и там си остава

. Или се обикаля с опипване сауната из цялата тази пара да се намери пръстена

.
Май бъркаш сауната и парната баня

. Макар и двете да са полезни, предложение за брак май, май е по-подходящо в сауната да става. В парната, сред мъглата, да не се окаже, че има и някоя непозната девойка, която да изпревари с "да"-то кандидат-булката

Това ще бъде направо голям сценарий

.
06 Окт 2016, 09:33
m.vulev написа:Gold написа:mangusta написа:...и там си остава

. Или се обикаля с опипване сауната из цялата тази пара да се намери пръстена

.
Май бъркаш сауната и парната баня

. Макар и двете да са полезни, предложение за брак май, май е по-подходящо в сауната да става. В парната, сред мъглата, да не се окаже, че има и някоя непозната девойка, която да изпревари с "да"-то кандидат-булката

Това ще бъде направо голям сценарий

.

Почва да ми се ходи на сауна- хем полезно, хем интересно! Пък и с този студ навън...
06 Окт 2016, 10:06
Когато е навън студено, не се ли притеснявате много за разликата в температурите и всичко останало? Сгрети от сауната да излезете навън, или обратно от студа директно в горещата сауна..
06 Окт 2016, 12:56
Jully написа:Когато е навън студено, не се ли притеснявате много за разликата в температурите и всичко останало? Сгрети от сауната да излезете навън, или обратно от студа директно в горещата сауна..
Всъщност никога не съм се замисляла, но сега ми даде добър повод за мислене, нали знаете, че може да ви спре сърцето,ако от студено влезете на много топло.
06 Окт 2016, 17:20
Да припаднеш от рязката тепмература - да, но чак да ти спре сърцето! Не го знаех!
06 Окт 2016, 17:33
Хора с болни сърца нямат място в сауната. Редуването на топло и студено е много тонизиращо. Не сте ли го правили под душа? :)
06 Окт 2016, 18:30
Lisandra, не си глупава, страхотен е центъра. Аз там наблягам на процедурите. :)