Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Глезите ли се със SPA в следработно време?

03 Окт 2016, 12:31

Rali_hr написа:Ее, не е така, правим го главно да удоволствие, а и аз да си призная, рядко виждам мъже по такива места и те винаги са домъкнати там от половинките си.:)

ааа, и мъжете си обичат лукса и разпускането. едно говорят, но решим ли, че ще се ходи на почивка в спа хотел- пред нас тичат, първи да стигнат :lol: . после и акъл дават, за кое как се ползвало и кое било по-полезно от друго. ти често ли ходиш?

04 Окт 2016, 11:44

мъже на спа, да ви кажа, хич не е мит или градска легенда, ами даже все повече се възползват.
особено като става дума за сауна и спортни масажи след фитнес.

04 Окт 2016, 17:00

Тука може да видите много снимки на СПА-то където ходя:
https://www.facebook.com/SenseSpaSofia/photos

Re: Каква е истината - полезна или вредна е сауната?

05 Окт 2016, 11:28

Gold написа:
mangusta написа:...и там си остава :lol: . Или се обикаля с опипване сауната из цялата тази пара да се намери пръстена :smile: .

Май бъркаш сауната и парната баня :lol: . Макар и двете да са полезни, предложение за брак май, май е по-подходящо в сауната да става. В парната, сред мъглата, да не се окаже, че има и някоя непозната девойка, която да изпревари с "да"-то кандидат-булката :lol:

Това ще бъде направо голям сценарий :lol: .

06 Окт 2016, 09:33

m.vulev написа:
Gold написа:
mangusta написа:...и там си остава :lol: . Или се обикаля с опипване сауната из цялата тази пара да се намери пръстена :smile: .

Май бъркаш сауната и парната баня :lol: . Макар и двете да са полезни, предложение за брак май, май е по-подходящо в сауната да става. В парната, сред мъглата, да не се окаже, че има и някоя непозната девойка, която да изпревари с "да"-то кандидат-булката :lol:

Това ще бъде направо голям сценарий :lol: .

:lol: Почва да ми се ходи на сауна- хем полезно, хем интересно! Пък и с този студ навън...

06 Окт 2016, 10:06

Когато е навън студено, не се ли притеснявате много за разликата в температурите и всичко останало? Сгрети от сауната да излезете навън, или обратно от студа директно в горещата сауна..

06 Окт 2016, 12:56

Jully написа:Когато е навън студено, не се ли притеснявате много за разликата в температурите и всичко останало? Сгрети от сауната да излезете навън, или обратно от студа директно в горещата сауна..

Всъщност никога не съм се замисляла, но сега ми даде добър повод за мислене, нали знаете, че може да ви спре сърцето,ако от студено влезете на много топло. :mrgreen:

06 Окт 2016, 17:20

Да припаднеш от рязката тепмература - да, но чак да ти спре сърцето! Не го знаех!

06 Окт 2016, 17:33

Хора с болни сърца нямат място в сауната. Редуването на топло и студено е много тонизиращо. Не сте ли го правили под душа? :)

06 Окт 2016, 18:30

Lisandra, не си глупава, страхотен е центъра. Аз там наблягам на процедурите. :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 78