Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Каква е истината - полезна или вредна е сауната?

07 Окт 2016, 09:51

За кратко и в банята можеш да постигнеш ефект на сауна :smile: . Не знам доколко ще окаже влияние, но може да се опита.

Re: Глезите ли се със SPA в следработно време?

07 Окт 2016, 11:02

мдаа, хубаво е там. като гледам снимките ми се приходи на спа :) особено предвид времето навън.

10 Окт 2016, 16:09

annamaria написа:мдаа, хубаво е там. като гледам снимките ми се приходи на спа :) особено предвид времето навън.

В това време ако може масаж да ми направят. На всичкото отгоре в офиса се е развалил климатика и е адски студено. :mad:

10 Окт 2016, 16:13

В сауната се махат токсините, това с душ не можеш да го постигнеш. Понякога редувам топла-студена вода за да се събудя. Затова казвам тонизиращо. :)

10 Окт 2016, 17:28

Ако в банята пуснем гореща вода и направим така, че пара да е навсякъде, може и да постигнем някакъв ефект, но това е по-скоро за парна баня, а не на сауна.

10 Окт 2016, 17:30

Gorica23 написа:
annamaria написа:мдаа, хубаво е там. като гледам снимките ми се приходи на спа :) особено предвид времето навън.

В това време ако може масаж да ми направят. На всичкото отгоре в офиса се е развалил климатика и е адски студено. :mad:

След работа направо отивай за една парна баня и масаж, няма какво да се чудиш :smile: .

12 Окт 2016, 11:23

pitanka написа:Ако в банята пуснем гореща вода и направим така, че пара да е навсякъде, може и да постигнем някакъв ефект, но това е по-скоро за парна баня, а не на сауна.

Това води до задух и потене, едновременно. :mrgreen:

12 Окт 2016, 12:40

Anka написа:
pitanka написа:Ако в банята пуснем гореща вода и направим така, че пара да е навсякъде, може и да постигнем някакъв ефект, но това е по-скоро за парна баня, а не на сауна.

Това води до задух и потене, едновременно. :mrgreen:

Не изглежда примамливо :lol: .

13 Окт 2016, 17:22

pitanka написа:
Gorica23 написа:

След работа направо отивай за една парна баня и масаж, няма какво да се чудиш :smile: .

Ми да, особено ако ти е близо, не му мисли!

13 Окт 2016, 17:53

Lisandra написа:Тука може да видите много снимки на СПА-то където ходя:
https://www.facebook.com/SenseSpaSofia/photos

Бе да си призная, позавидях ти!
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 78