На този етап няма да развиете фимоза , единствено трябва да смените калиевия перманганат с антимикотичен крем.inter33 написа:Здравейте, д-р Еров. На 39 г. съм, преди 20 съм опериран от фимоза, но без премахване на кожата. Оттогава нямам проблеми при полов акт. Въпросът ми е може ли да се възвърне фимозата въпреки операцията?Не съм диабетик, нямам полови инфекции, но имам възпаление на препуциума (зачервяване, оток и понякога лек сърбеж) от около месец, което въпреки промивките с калиев перманганат не минава. Та съмненията ми са да не би отново да развивам фимоза? Благодаря.
Тъй като при вас проблема е сериозен и са пробвани медикаменти без особен ефект ,трябва да се установи наистина ли е психическа причината?Нужни са изследвания ,затова предлагам да се запишете за консултация.gan4o_ написа:Доктор Еров,момче на 23г съм и имам сериозен проблем с ерекцията. Дължи се на психологически фактори и след десетки събеседвания с психолог неможахме да изгладим проблема. Проблема е ,че преди секс адреналина ми се дига рязко и започвам да треперя след което веднага члена ми спада ! Пробвал съм с Циалис и с Виагра ,но ерекцията е супер силна само до момента на самия акт, след което пак ми се покачва адреналина и пениса ми се свива !
Има ли някакви медикаменти които да ме отпуснат и да премахнат високите нива на адреналина за да се получи някакъв секс изобщо ?
Ще съм Ви много благодарен ако отговорите !
Dr Todor Erov написа:На този етап няма да развиете фимоза , единствено трябва да смените калиевия перманганат с антимикотичен крем.inter33 написа:Здравейте, д-р Еров. На 39 г. съм, преди 20 съм опериран от фимоза, но без премахване на кожата. Оттогава нямам проблеми при полов акт. Въпросът ми е може ли да се възвърне фимозата въпреки операцията?Не съм диабетик, нямам полови инфекции, но имам възпаление на препуциума (зачервяване, оток и понякога лек сърбеж) от около месец, което въпреки промивките с калиев перманганат не минава. Та съмненията ми са да не би отново да развивам фимоза? Благодаря.
dink_o написа:Здравейте, докторе. Искам да попитам след като съм с ниско кръвно EROTON мога ли да го използвам, защото само той ми действа както трябва. След употребата му чувствам слаби болки в очите и ми се зачервяват за известно време, около половин час, но после ми минават. Мисля, че имам еректилна дисфункция, ходил съм няколко пъти на уролог, пил съм много лекарства, но нищо не ми е помогнало, както това лекарство EROTON. Моля ви за отговор и за което Ви благодаря предварително!
goshetooo написа:Доктор Еров,
Аз съм момче на 23 години и имам проблеми с ерекцията. Пия виагра 100мл. и ми действа отлично.
Предписано ми е от специалист КЛЕНБУТЕРОЛ. Въпросът ми е мога ли да пия виагра след като пия кленбутерол ?
inter33 написа:Dr Todor Erov написа:На този етап няма да развиете фимоза , единствено трябва да смените калиевия перманганат с антимикотичен крем.inter33 написа:Здравейте, д-р Еров. На 39 г. съм, преди 20 съм опериран от фимоза, но без премахване на кожата. Оттогава нямам проблеми при полов акт. Въпросът ми е може ли да се възвърне фимозата въпреки операцията?Не съм диабетик, нямам полови инфекции, но имам възпаление на препуциума (зачервяване, оток и понякога лек сърбеж) от около месец, което въпреки промивките с калиев перманганат не минава. Та съмненията ми са да не би отново да развивам фимоза? Благодаря.
Както ме посъветвахте, започнах лечение с антимикотичен крем (Клотримазол), но отокът се засили и го спрях веднага. Пробвах със спрей Джин джира, но след 1-седмично лечение нямаше никакъв ефект. В момента се мажа с Дактакорт и пия Геритамин (по препоръка на кожен лекар), но отново нямам подобрение - кожата е с оток, леко зачервяване и при разтъркване или опъване се усеща болка като от бръснарско ножче. Вашият съвет???
Назад към Психология, психиатрия и сексология
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта