08 Юли 2014, 16:42
10 Юли 2014, 16:57
12 Юли 2014, 11:24
patkinpatkov написа:Здравейте Д-р Еров. Предполагам, че имам преждевременна еякулация. На 20 години съм и от 2 месеца редовно правя секс, но все едно и също. Пил съм Setaloft, понеже се разболях от паническо разстройство преди 1 година поради доста гадни случки, които ми се случиха за кратко време(Но това всичко е минало и забравено). Значи почти винаги , когато правим секс първия път ми е доста бърз! Значи не знам дали са 2 мин или по- малко или малко по- вече но е някъде там. 2рия път вече е по нормален бих казал от сорта на 15 мин, като е достигал и до 1 час, но това е доста рядко. Понеже приятелката ми е от друг град и нямаше как да се виждаме 1 месец и не сме правили секс, се видяхме снощи и го правихме 4 пъти, като 4-те пъти бях доста бърз от порядъка на 3-6 минути. Това предполагам, че е нормално, като не си правил секс от толкова време и изпитваш много голяма нужда от това. Но проблема, като цяло ми е, че искам да свършвам по- бавно, защото това адски много ме притеснява и ми влияе много на самочуствието. Вече ми писна да свършвам за 2-3 минути. Кръвни тестове съм си правил и всичко е наред. И понеже сте от София няма как да дойда на консултация за жалост. Също искам да попитам, ако това е преждевременна еякулация тя лекува ли се(т.е пия хапчета 2-3 месеца или се мажа и отминава, или цял живот трябва да използвам мазила/хапчета). Също така искам да кажа, че ставам адски притеснителен, като ще правим секс с приятелката ми, че ще свърша бързо. Тя не ми показва някакво разочарование или че не и достига(защото ние винаги след това го правим още един път), но просто и преди да почнем, и по време на секса се притеснявам да не свърша твърде бързо, като накрая се оказва точно така, а и също самочуствието ми щом става въпрос за секс е доста ниско, което предполагам, че пак може да се окаже причина.
12 Юли 2014, 11:36
tsodar написа:Здравейте Д-р Еров!
Проблемът ми е, че вече не изпитвам никакво сексуално влечение към приятеля си. Заедно сме от почти 4 години и може би това е една от причините. Каквото и да се опитаме да направим, за да разнообразим секса, просто при мен не действа. Не знам на какво се дължи и какво бих могла да направя, за да не е така, но е факт. Либидото ми е намалено до минимум.
Другото, което е - изневерявала съм му. С другия мъж нещата не стояха така, т.е. беше абсолютно първично желание за секс, което към него липсва.
Моля, помогнете ми!
12 Юли 2014, 12:12
румето написа:от румето » 10 Юли 2014, 16:51
Здравейте д-р Еров.
Със съпруга ме имаме голям интимен проблем. Не зная дали е за Вашата специалност, на вече не знам към какъв лекар да се обърна. Не винаги, но веднъж седмично след полов акт се чувстваме дискомфортно особено той. Чувстваме парене , сърбеж и тежест в слабините. И интересното е , че проблема не е винаги, ако днес го има утре може да го няма. За съпруга ме причината е , че си имам любовник и от него му нося зараза, но нашия случай не е такъв.
Вече не издържам на този тормоз стигаме до развод, а аз неискам защото имиме голям син, който догодина ще е абитериент и не искам да го тревожим с нашите проблеми.
Възможно ли е причината да е когато го правиш без желание да се получава така? Моля дайте ми съвет.
15 Юли 2014, 17:05
16 Юли 2014, 12:09
НЕ е желателно да го спирате внезапно ,аз предлагам да започнете да приемате 75 мг.ТРИТИКО.gan4o_ написа:Здравейте доктор Еров,
Имам въпрос: пия медикамента Тритико 150мг от 4 месеца, от тогава моите пристъпи от предсърдно мъждене на сърцето зачестиха като най-чести тези пристъпи са в последния месец. Моят лекуващ психиатър е в отпуска до средата на август и немога да се свържа с него. Искам да знам мога ли да спра Тритико внезапно и ако не как се спира, и как мога да го почна пак след време ?
Благаодаря предварително !
21 Юли 2014, 14:32
27 Юли 2014, 14:18
27 Юли 2014, 23:03
lampo написа:Здравейте ! На 21г съм и от 4-5 месеца започнах полов живот с постоянна партьорка. Проблемът е, че още преди проникване еякулирам. Предполагам, че става дума за ПЕ . Какъв съвет бихте ми дали ?