За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.
05 Май 2011, 14:15
georgi_78 написа:А от мъже, може ли да се използва, дали ще има ефект върху нашите твърди косми

Не мисля, че не може да се използва, но защо не си купете козметика за мъже. Все пак почти всички козметични компании имат и серии за мъже.
09 Май 2011, 15:26
И аз имам много суха кожа. Използвам този крем и съм много доволна.
- Прикачени файлове
-

- 1-roc-hydra-light.jpg (20.47 KiB) Прегледано 445 пъти
14 Май 2011, 14:24
Аз мога да препоръчам ето тези два крема, ползвала съм този на Ла-рош и съм много доволна, а другия една приятелка си го беше взела и също каза че е много доволна
ЛА РОШ - ACTIVE C КРЕМ ЗА СУХА КОЖА 30 мл.ВИШИ-LIFTACTIV C.P-ДНЕВЕН КРЕМ ЗА СУХА КОЖА
14 Май 2011, 14:34
Да, може да се ползва и от мъже, поне производителя така е посочил в информацията на продукта
17 Юни 2011, 10:20
Този крем само намалява ли окосмяването само или се използва за премахване като дипелатоар?
24 Юни 2011, 13:30
bubulina написа:Този крем само намалява ли окосмяването само или се използва за премахване като дипелатоар?
И на мен това ми е интересно, като се има предвид, че е крем за лице!!!
26 Юни 2011, 12:19
Кремът намалява окосмяването постепенно. Не се използва като дипелатоар, а като обикновен крем за лице.
02 Юли 2011, 23:45
БИх искала да знам дали крема за лице може да се ползва в период на кърмене?
04 Юли 2011, 10:17
eli написа:Кремът намалява окосмяването постепенно. Не се използва като дипелатоар, а като обикновен крем за лице.

Не смятам, че някой крем за лице може да пречи на кърменето
04 Юли 2011, 11:27
southernsun написа:eli написа:Кремът намалява окосмяването постепенно. Не се използва като дипелатоар, а като обикновен крем за лице.

Не смятам, че някой крем за лице може да пречи на кърменето

????? ИМа съставки,които проникват в кърмата,а после детето ги поглъща...Така че определено може,затова попитах за този крем понеже не успях да намеря информация...