За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.
05 Юли 2011, 09:32
Аууу какви са тези Ла рош, виши и разни други скъпотии. Мисл,че един крем от 10 лв. натурални с жожоба и други масла ще върши същата работа
05 Юли 2011, 09:48
totka_lukanova написа:Аууу какви са тези Ла рош, виши и разни други скъпотии. Мисл,че един крем от 10 лв. натурални с жожоба и други масла ще върши същата работа

Всеки решава сам за себе си, когато разполагам със достатъчно средства си купувам скъпички кремчета, но когато закъсам с парите си купувам и нещо по евтиничко.
05 Юли 2011, 11:40
Ами кремът е изцяло натурален и би трябвало да няма проблем при кърмещи жени. Но защо не изчакаш малко да ти се нормализиратхормоните, все пак по време на бременност е нормално да имаш повече окосмение, но после се нормализира.
05 Юли 2011, 17:54
Бременноста беше 2009 така че определено проблема не е от нея и то е по скоро мъх моето с тук таме някой тъмен косъм,но ме дразни като си го знам

а и като ги скъбя после стават на подкойни косъмчета и то са едни пъпки,едно чудо направо съм се обезобразила.Та в този крем ми е надеждата
06 Юли 2011, 09:47
Пробвах новият крем на Jean D'Arsel за 24 часова хидратация и съм много доволна. Препоръчвам го на останалите!!
07 Юли 2011, 09:37
Еми сигурно има разлика в качеството, щом са толкова скъпи. Не съм си играла да сравнявам състава на кремовете,че да видя само в парите ли е разликата.
07 Юли 2011, 09:50
Аз не разбрах, ти кърмиш ли?
09 Юли 2011, 22:38
bubulina написа:Аз не разбрах, ти кърмиш ли?
ДА кърмя ...
13 Юли 2011, 15:43
Проблем е сухата кожа...Ужасно е след душ - тогава се чувствам, сякаш кожата ми е с един номер по- малка

Затова сутрин и вечер след банята мажа цялото тяло с бебешко олио
13 Юли 2011, 15:54
Madame написа:Проблем е сухата кожа...Ужасно е след душ - тогава се чувствам, сякаш кожата ми е с един номер по- малка

Затова сутрин и вечер след банята мажа цялото тяло с бебешко олио

И лицето ли си мажеш с бебешко олио?