Anka написа:С приятели много сложно да се съберете да поръчате, не не, аз предпочитам с тези пичове, които си организират направо, вярно, че им давам по някой лев там, ама не се занимавам, а и доставка човек от типа на 5 лева не са нищо.
Lollipop написа:Anka написа:С приятели много сложно да се съберете да поръчате, не не, аз предпочитам с тези пичове, които си организират направо, вярно, че им давам по някой лев там, ама не се занимавам, а и доставка човек от типа на 5 лева не са нищо.
Защото си млада още затова така си мислиш, я събери 5 подивели майки да видиш за какво става въпрос.
Kremiliya написа:Можем тук да се съберем, за скоро мисля да си направя поръчка)
S_Milenska написа:А само скредитна карта ли се плаща, дали не може да стане с дебитна? Изобщо има ли сайт, от който може да се пазарува с такава карта, а не с кредитна?
BeenieGal написа:S_Milenska написа:А само скредитна карта ли се плаща, дали не може да стане с дебитна? Изобщо има ли сайт, от който може да се пазарува с такава карта, а не с кредитна?
На повечето сайтове е посочено с какви карти може да се пазарува, мисля навсякъде важи Visa, а дали е кредитна или дебитна, не мисля, че има значение
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта