Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.
Правила на форума
Добави отговор

Как да поръчвам от SportsDirect?

25 Фев 2014, 14:12

Привет!

Напоследък често пазарувам от сайтове, но не бях срещата SportsDirect, една приятелка ми каза за него!

Тя живее е Пловдив и ми каза, че имали там малко магазинче, в което продавали стоки, които не са потърсени от поръчителите им, освен това може да си поръчваш чрез тях, те се оправят с доставките и ти звънят, когато е готово да отидеш и да си ги вземеш! ;)

Това звучи идеално, само че ние живеем на другия край на България и се виждаме с дружката ми много рядко и няма как да си поръчам нещо от SportsDirect, а след това с допълнителната доставка до Видин ще ми излезне златно!

Виждам, че има много хубави неща на много хубави цени, както за малкия, :idea: така и за мен,затова много се запалих да пазарувам от там. Постоянно наглеждам как варират отстъпките и ме е яд. :oops: Не зная, обаче, как ще стоят нещата с поръчката и доставката, ако я правя сама?!

Вие поръчвали ли сте от SportsDirect, как стоят нещата с доставката?

Re: Как да поръчвам от SportsDirect?

25 Фев 2014, 14:20

Не мога нищо да си харесам в този сайт, като не го видя, не мога и да го харесам, по тази причина не съм и поръчвала, но при трябвало да пише колко ти е доставката до Б-я още като поръчваш и като си въведеш адреса!
На твоята приятелка не й ли взимат голяма комисионна за този лукс да й го поръчва някой друг?

09 Дек 2014, 11:59

Доставката е близо 40-50лв, което изобщо не си струва. Има хора, които се занимават с това, не знам точно как печелят, но доставката е само в България с куриера. :)

11 Дек 2014, 14:50

Да, поръчвала съм си и аз, но съвсем не беше скъпа доставката, нещо от сорта на 10% от стойността на покупката, но беше през човек, който само с това се занимаваше и като цяло съм много доволна, все още нося неща поръчани от там

11 Дек 2014, 15:03

Вчера поръчахме от Спортсдирект на стойност 120 евро и доставката беше 9 евро. Преди беше по-скъпа, но сега явно има някаква промяна.
С куриер доставят стоката за около седмица пристига. И всъщност някои неща излизат доста по-евтини. Моя мъж си взе горница на адидас за 40 евро, а след това същата в мола я видяхме на двойна цена примерно. Хубаво е да се следят промоциите и така.
Иначе поръчката си е стандартна като в другите сайтове. Можеш да си напълниш кошницата с нещата, които си харесала и следвай стъпките натам и преди потвърждаването има стъпка в която ти се изчисляват пътните до адреса който си въвела.

11 Дек 2014, 15:25

за много неща е ОК, само че не всеки си поръчва на стойност 200лв, нали ако на 200лв имаш 20лв доставка е супер, но ако си поръчаш едни маратонки за 20лв. доставката ти няма да е 2 лева в никакъв случай, а дори може да е по-скъпа от самата стока. Затова в такива случаи е добре да се ползват хора, които събират поръчките ;)

11 Дек 2014, 15:31

Естествено... :)
Тази поръчка, която направихме вчера беше за приятел и аз се вмъкнах с едни ботуши, които ги бяха намалили на 9 евро. Не бих ги поръчала сама ако той не искаше да му поръчаме другите неща.
Ние имаме един познат който поръчва много неща всяка седмица, т.е. той си приема поръчки от всеки и се възползваме от това.
Иначе е вариант и да се съберат няколко човека близки и да си разделят пътните :) И това сме го правили.. освен нашите поръчки вземаме и на колеги на мъжа ми или мои приятелки и излиза по 1-2 лева на човек допълнително.

11 Дек 2014, 17:38

Burborino написа:Естествено... :)
Тази поръчка, която направихме вчера беше за приятел и аз се вмъкнах с едни ботуши, които ги бяха намалили на 9 евро. Не бих ги поръчала сама ако той не искаше да му поръчаме другите неща.
Ние имаме един познат който поръчва много неща всяка седмица, т.е. той си приема поръчки от всеки и се възползваме от това.
Иначе е вариант и да се съберат няколко човека близки и да си разделят пътните :) И това сме го правили.. освен нашите поръчки вземаме и на колеги на мъжа ми или мои приятелки и излиза по 1-2 лева на човек допълнително.

Така бива! ОТ спортдиректа съм доволна много от обувките им, с дрехите обаче не успяваме да се напаснем :)

11 Дек 2014, 17:54

И аз съм много доволна от обувките. И брат ми си поръчва от техните защото е с огромни лодки и тук няма голям избор.
Иначе аз съм много доволна от едни клинове за бягане. Страхотна материя, не ми запарва. Взех си и дълъг и къс и то с 70-80% намаление.

12 Дек 2014, 09:53

Готино е, че имат избор, за детето, такива кецове, каквито аз искам и харесвам - няма, има вече подобни след 33 номер, а ние сме далеч още от него, а в спортдиректа има на супер марки :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2