Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.
12 Дек 2014, 11:52
Голям съм почитател на сайта, с няколко приятеля като се съберем и ние всички със семесйтва, удряме по 400-500лв. Особено обувките наистина са жестоки!
17 Дек 2014, 18:13
Аз си поръчвам с приятелки, има много хубави дрехи, които тук са много скъпи.
18 Дек 2014, 16:53
С приятели много сложно да се съберете да поръчате, не не, аз предпочитам с тези пичове, които си организират направо, вярно, че им давам по някой лев там, ама не се занимавам, а и доставка човек от типа на 5 лева не са нищо.
19 Дек 2014, 11:20
Anka написа:С приятели много сложно да се съберете да поръчате, не не, аз предпочитам с тези пичове, които си организират направо, вярно, че им давам по някой лев там, ама не се занимавам, а и доставка човек от типа на 5 лева не са нищо.
Защото си млада още затова така си мислиш, я събери 5 подивели майки да видиш за какво става въпрос.
19 Дек 2014, 11:57
Lollipop написа:Anka написа:С приятели много сложно да се съберете да поръчате, не не, аз предпочитам с тези пичове, които си организират направо, вярно, че им давам по някой лев там, ама не се занимавам, а и доставка човек от типа на 5 лева не са нищо.
Защото си млада още затова така си мислиш, я събери 5 подивели майки да видиш за какво става въпрос.

Ами да майките са голяма сила на пазара, за децата си сме склонни да изкупим света, стига да можем да си го позволим.

Пък особено, ако изглежда като панделки обувчици, блузки и роклички - познай хаха

)
21 Дек 2014, 16:20
Можем тук да се съберем, за скоро мисля да си направя поръчка

)
21 Дек 2014, 17:08
Kremiliya написа:Можем тук да се съберем, за скоро мисля да си направя поръчка

)
наистина няма да е зле да се комбинираме, така пък ще ни е лесно, пък ако се окажем от близки градове още по-хубаво, хехе

)
27 Юни 2015, 12:10
А само скредитна карта ли се плаща, дали не може да стане с дебитна? Изобщо има ли сайт, от който може да се пазарува с такава карта, а не с кредитна?
29 Юни 2015, 10:05
S_Milenska написа:А само скредитна карта ли се плаща, дали не може да стане с дебитна? Изобщо има ли сайт, от който може да се пазарува с такава карта, а не с кредитна?
На повечето сайтове е посочено с какви карти може да се пазарува, мисля навсякъде важи Visa, а дали е кредитна или дебитна, не мисля, че има значение
29 Юни 2015, 11:56
BeenieGal написа:S_Milenska написа:А само скредитна карта ли се плаща, дали не може да стане с дебитна? Изобщо има ли сайт, от който може да се пазарува с такава карта, а не с кредитна?
На повечето сайтове е посочено с какви карти може да се пазарува, мисля навсякъде важи Visa, а дали е кредитна или дебитна, не мисля, че има значение

А кой е номерът, който се вкарва при пазаруването, знам че от Алиексперс ства и с дебитна карта, но никога не съм използвала такава.