31 Мар 2016, 16:29
roksana написа:Защо не? Традициите не са това , което бяха. Голям кеф ще е, ако и родителите на момичето се присъединят
01 Апр 2016, 10:03
Alex_mor написа:roksana написа:Защо не? Традициите не са това , което бяха. Голям кеф ще е, ако и родителите на момичето се присъединят
Че срама да стане още по-голям/? Не си представям да дойдат цяла тумба хора да ми искат ръката, честно! А не бих се оженил за откачалка, довляква цялата си рода, за дами предлагат брак, по-скоро бих избягал и бих сменил самоличността си.
01 Апр 2016, 10:13
01 Апр 2016, 11:48
Pipilota написа:Да, това е интимен момент, дори и жената да направи предложение или да покаже желанието си за брак, то там да присъстват една тумба народ наистина е много, много странно и определено е неправилно.![]()
Това може да стане само с уговорени сватби.
06 Апр 2016, 11:13
06 Апр 2016, 15:02
klara написа:Pipilota написа:Да, това е интимен момент, дори и жената да направи предложение или да покаже желанието си за брак, то там да присъстват една тумба народ наистина е много, много странно и определено е неправилно.![]()
Това може да стане само с уговорени сватби.
На мен винаги ми е изглеждало мило по американските филми като правят предложение за брак пред цялото семейство на жената или на някоя друга сватба. Но става много кофти, ако отговорът е не. Макар че за да го направиш пред толкова народ, значи все пак си преценил, че по-голям шанс има да получиш положителен отговор
.
20 Сеп 2016, 15:05
20 Сеп 2016, 15:15
26 Сеп 2016, 14:32
svetlozara написа:Смятам, че предлагането на брак си е работа на мъжа, а не на жената. Да, виждали сме много мили клипове и подобни, в които жените предлагат брак, само че не е редно, все пак мъжът е този, който трябва да те попита, да ти каже, че не може без теб. Така е редно, нали той е главата на семейството, трябва да има смелостта да го оглави.
26 Сеп 2016, 14:42