Редно ли е жената да предложи брак?

Re: Редно ли е жената да предложи брак?

Мнениеот Rali_hr » 05 Окт 2015, 12:55

Lisandra написа:Въпрос на жест е, който според мен трябва да го направи мъжа. Жените се правим на изненадани, но преди това се е обсъждал брака и ни става приятно не защото не сме го очаквали, а заради жеста, атмосферата, абе толкова са ни малко романтичните моменти, че и от този ли да се откажем... :!:

Имаш право! :) Особено в България сякаш рядко имаме романтични моменти с половинките си, никакви жестове няма от тяхна страна. А и особено българските ни мъже се сещат за жените си на 8 март и на рождените ни дни, разбира се само с един букет. :lol:
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Jully » 09 Окт 2015, 14:04

Малко мъже полагат големи грижи в подготвянето на перфекното предложение за брак, все пак това наситина е доказателство, че тази жена е адски специална за теб! :)
Аватар
Jully

Мнениеот Lisandra » 15 Окт 2015, 13:50

Rali_hr написа:
Lisandra написа:Въпрос на жест е, който според мен трябва да го направи мъжа. Жените се правим на изненадани, но преди това се е обсъждал брака и ни става приятно не защото не сме го очаквали, а заради жеста, атмосферата, абе толкова са ни малко романтичните моменти, че и от този ли да се откажем... :!:

Имаш право! :) Особено в България сякаш рядко имаме романтични моменти с половинките си, никакви жестове няма от тяхна страна. А и особено българските ни мъже се сещат за жените си на 8 март и на рождените ни дни, разбира се само с един букет. :lol:

Ох, букет пак е добре, но като подарят тиган или тенджера и ми идва директно по главата... :evil:
Lisandra

Мнениеот Kaya » 15 Окт 2015, 14:54

Обичам хубави подаръци, но без букет разбира се не може !:)
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот Loreyn » 15 Окт 2015, 17:09

Така да мразя букети, а за цветята в саксия не мога да се грижа, всичките умират, т.е. не съм на ти с тях под никаква форма, какво да се прави! :|
Loreyn

Мнениеот Slavena » 16 Окт 2015, 09:25

Loreyn написа:Така да мразя букети, а за цветята в саксия не мога да се грижа, всичките умират, т.е. не съм на ти с тях под никаква форма, какво да се прави! :|

да ама мъжете най-обичат да подаряват букети, така че ако искаш да ги зарадваш и да не ги обидиш трябва да приемеш подарака
Slavena

Мнениеот Snejna » 16 Окт 2015, 10:35

Той да се реши да предложи брак, а ако ще букета да е от някой храст все тая. :) Толкова трудно се решават да предложат брак, че наистина жените трябва и това да свършат.
Аватар
Snejna

Мнениеот MGB » 16 Окт 2015, 11:19

Slavena написа:
Loreyn написа:Така да мразя букети, а за цветята в саксия не мога да се грижа, всичките умират, т.е. не съм на ти с тях под никаква форма, какво да се прави! :|

да ама мъжете най-обичат да подаряват букети, така че ако искаш да ги зарадваш и да не ги обидиш трябва да приемеш подарака

Ако е твоят мъж, се предполага, че няма да се стигне до това, аз поне мразя цветята и всички около мен много добре знаят това :!: :D
MGB

Мнениеот Kremiliya » 16 Окт 2015, 13:30

Е, докато се опознаеш с някой е нормално да търпиш подаръци, които не харесваш по принцип. :)
А аз обожавам цветя и е страхотно да се подаряват ;)
Аватар
Kremiliya

Мнениеот Bambaa » 16 Окт 2015, 16:11

Kremiliya написа:Е, докато се опознаеш с някой е нормално да търпиш подаръци, които не харесваш по принцип. :)
А аз обожавам цветя и е страхотно да се подаряват ;)

Да, но по-хубавото е, че обичат да правят изненади, не като някои, които се чудят, чудят и най-накрая ти дават 200 лева :evil: :evil: :evil: :evil:
Аватар
Bambaa

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски