Правила на форума
Добави отговор

Re: Редно ли е жената да предложи брак?

13 Фев 2015, 17:15

мисля, че няма нищо лошо в това ;)

14 Сеп 2015, 14:10

S_Milenska написа:
rabotnata pchela написа:Аз си мисля, че в наши дни не се правят големи планове за предложения, т.е. няма я изненадата, ами сякаш се знае, че ще се женят. :mrgreen:

И аз така мисля, знае се и няма нищо особено в този миг ;)

Е сигурно все са останали някои двойки, които се изненадват, но далеч не са много, вече хората се женят, когато решат да имат деца или децата се случат, не и за да покажат и да затвърдят любовта си сякаш... :roll:

19 Сеп 2015, 10:16

Не знам в наши дни почти не съм видяла някой, който да предложи брак неочаквано или да се случи нещо такова- специално. Всичко е предопределено, хората се женят, когато решат да имат деца, или когато вече бебето е реалност.

19 Сеп 2015, 15:10

За мен не е много естествено това, но сте прави, че в наши дни сякаш рядко има брак по любов и по желание, или се случва защото жената е бременна, или понякога в последствие на загубено бебе, но сякаш рядко, ако става въпрос за чувства и за това да си поискаш любов за цял живот. :roll:

19 Сеп 2015, 17:55

Те в повечто случаи жените все иска да се омъжат, докатона мъжете им е все тая :mrgreen:

20 Сеп 2015, 08:55

Като знам какво прекрасно предложение имах от моя мъж, не искам да се съгласявам, че жена може да го направи и да се лиши от такова страхотно преживяване. :)) Но наистина е по-специално първо да има брак, после да има бебета, а не в обратен ред или едновременно! :) Бързането, защото "скооро ще ѝ проличи" е кофти!

21 Сеп 2015, 13:33

няма знчение кой предлага брака, особено ако е положил усилия и наистна е направил момента специален, но май рядко се случва, ех тези бебета как стават от само себе си! :lol:

22 Сеп 2015, 13:50

Който и да е предложил брака не смятам, че е възможно по-умия подход, затова и по-често това правят именно господата :mrgreen: Няма как да пропуснем факта, а и това е едно от потвържденията, че сме по-красивата и умна част от човечеството :idea:

23 Сеп 2015, 11:11

Pipilota написа:няма знчение кой предлага брака, особено ако е положил усилия и наистна е направил момента специален, но май рядко се случва, ех тези бебета как стават от само себе си! :lol:

Направо! А и жените все очакват след 2-3-тата година, а мъжете блеят!

23 Сеп 2015, 12:42

Просто според мен жената не трябва да се лишава от това удоволствие, направо е неземно! :) А един мъж не би оценил толкова предложението, дори и да е идеално.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5 ... 10