Правила на форума
Добави отговор

Re: Редно ли е жената да предложи брак?

27 Сеп 2016, 19:05

Във всеки случай не е нередно. Разни хора, разни връзки. В някои връзки е подходящо жената да предложи в брак, в други би изглеждало по-странно, но при всички положения не виждам защо да бъде обявено за нередно и да съдим хората, на които им допада тази идея. Ако на една жена й дойде спонтанно да предложи брак на любимия си, защо да не може да го направи? Все пак в днешно време жените имат повече права от всякога през последните векове.

28 Сеп 2016, 09:07

Имаме много повече права от преди и затова се минаха всякакви граници. Разми се кой е мъжът, кой жената. Нямам нищо против да се равноправни с мъжете, но си мисля, че се отиде прекалено далеч в еманципацията и доказването. Дори забравяме на моменти, че сме жени. И предложението за брак ли да отнемем на кавалера :smile: ?

28 Сеп 2016, 12:46

penny написа:Имаме много повече права от преди и затова се минаха всякакви граници. Разми се кой е мъжът, кой жената. Нямам нищо против да се равноправни с мъжете, но си мисля, че се отиде прекалено далеч в еманципацията и доказването. Дори забравяме на моменти, че сме жени. И предложението за брак ли да отнемем на кавалера :smile: ?

Ехе, чак пък толкова, какво значи разми се кой е мъжът, кой жената.. нали това искаме - равнопоставеност. Не може да я изискваме само, когато ни отърва..

28 Сеп 2016, 15:21

Скоро само жените ще предлагат, амъжете се изучиха да не си надяват сами хомота.. :lol:

29 Сеп 2016, 08:58

Те мъжете винаги са се дърпали, но рано или късно все са падали в капана :lol: .

29 Сеп 2016, 17:20

Напоследък съм станала толерантна, няма редно нередно, важното е хората да се обичат и да са щастливи заедно. :)

30 Сеп 2016, 10:01

То наистина в наши дни всичко е позволено и всичко може. :grin: Важното е всички да са щастливи и да са доволни. :)

04 Окт 2016, 13:46

На мен ми е любопитно какво си мисли и как се чувства един мъж в такъв момент :smile: .

04 Окт 2016, 17:02

irka написа:На мен ми е любопитно какво си мисли и как се чувства един мъж в такъв момент :smile: .

Как, как, поласкан... :lol:

05 Окт 2016, 09:11

Малко поласкан, малко стреснат, малко не мачо... :smile:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10