Различните родители – с пиърсинг и тату

Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети

Re: Различните родители – с пиърсинг и тату

Мнениеот Lili_pili » 28 Апр 2015, 14:53

Добре де, на вас поне не ви ли е малко странно, ако видите някоя жена или мъж татуиран от глава до пети? :roll:
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път.
Аватар
Lili_pili

Мнениеот Lyomi » 28 Апр 2015, 15:23

Не, разглеждат няколко галерии с такива възрастни хора и го намирам за доста интересно, но не и гадно!
Tinki написа:Дупето ли смяташ, че е частта от тялото, която най-малко би могла да се деформира с годините :shock: :lol:

Е, зависи пак къде се я разположила, например ако е по-нагоре към кръста се съмнявам да успее да се деформира :roll:
Lyomi

Мнениеот Kaya » 29 Апр 2015, 07:02

Освен,ако не се сдобие с паласки хахахаха :)))
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот Filipa » 29 Апр 2015, 10:17

Lili_pili написа:Добре де, на вас поне не ви ли е малко странно, ако видите някоя жена или мъж татуиран от глава до пети? :roll:

Не :) По-малката ми сестра си направи татуировка на цялата ръка. Много красиво стана. Вярно, може да не стои толкова добре след 10-15-20 години, но в крайна сметка това е личен избор и е хубаво да се научим да уважаваме и приемаме чуждите решения, без да бъдем съдници. Особено за нещо, което не касае абсолютно никой друг, освен татуирания човек.

Колкото до татуировките, любопитни са традициите при Якудза, например. Там, за да се татуираш, трябва да си го заслужил. Техниката е нестандартна, не като с модерните машинки. Болезнена. Понякога трае цял живот. Когато членовете на клана се съберат, обикновено се събличат, за да покажат татуировките си. Това е поредното доказателство, че всичко е въпрос на вътрешно усещане, приемственост, традиция. ;)
Filipa

Мнениеот Tinki » 30 Апр 2015, 12:24

Kaya написа:Освен,ако не се сдобие с паласки хахахаха :)))

Точно това тръгнах да пиша :lol:
На моя приятелка от бременността й се появиха и там...
Tinki

Мнениеот Monika_Spasova » 05 Май 2015, 10:45

Tinki, когато е готова татуировката вземи я покажи. :) Аз много искам да си направя, но ме е страх, а и мисля че трябва да бъде нещо специално.
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот Bass » 05 Май 2015, 11:17

Мацките с татуировки са доста секси. Моята дама има татуировка на гърба и бих и се изкефил доста, ако я увеличи. А и както е тръгнало, няма да имам против тя да е майка на децата ми 8-)
Аватар
Bass

Мнениеот rabotnata pchela » 05 Май 2015, 11:33

Bass написа:Мацките с татуировки са доста секси. Моята дама има татуировка на гърба и бих и се изкефил доста, ако я увеличи. А и както е тръгнало, няма да имам против тя да е майка на децата ми 8-)

хехехех :) ами супер!
Аз се надявам скоро да си направя татуировка, но както е тръгнало, мога да почакам още 10 години и да ходя със синчето да се татуираме заедно :)
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Bass » 05 Май 2015, 14:08

rabotnata pchela написа:
Bass написа:Мацките с татуировки са доста секси. Моята дама има татуировка на гърба и бих и се изкефил доста, ако я увеличи. А и както е тръгнало, няма да имам против тя да е майка на децата ми 8-)

хехехех :) ами супер!
Аз се надявам скоро да си направя татуировка, но както е тръгнало, мога да почакам още 10 години и да ходя със синчето да се татуираме заедно :)

А така, поне със сигурност една от татуировките няма да е на цвете или пеперуда :D
Аватар
Bass

Мнениеот rabotnata pchela » 05 Май 2015, 14:41

Да, жените винаги са с цветя, пеперуди или звезди, супер скучно! Сигурно ще си сложа някакъв надпис и може би куче хахахахха :lol: :lol: :lol:
Аватар
rabotnata pchela

ПредишнаСледваща

Назад към Възпитание, грижа и съвети