Различните родители – с пиърсинг и тату

Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети

Re: Различните родители – с пиърсинг и тату

Мнениеот Filipa » 07 Май 2015, 10:43

През последните дни ето това стана популярно: http://www.boredpanda.com/breast-cancer ... y-tattoos/
Filipa

Мнениеот mix_twix » 07 Май 2015, 16:31

Filipa написа:През последните дни ето това стана популярно: http://www.boredpanda.com/breast-cancer ... y-tattoos/

О, да това е супер популярно, да прикрият по такъв начин белега от операция, макар че както се изказах не е много добро де. :) По-скоро го възприемам като победа над болестта. :)
Иначе не смятам, че само по себе си е готина идея за татуировка. :)
Аватар
mix_twix

Мнениеот Bass » 07 Май 2015, 16:54

mix_twix написа:
Filipa написа:През последните дни ето това стана популярно: http://www.boredpanda.com/breast-cancer ... y-tattoos/

О, да това е супер популярно, да прикрият по такъв начин белега от операция, макар че както се изказах не е много добро де. :) По-скоро го възприемам като победа над болестта. :)
Иначе не смятам, че само по себе си е готина идея за татуировка. :)

Даже е доста яка. В тия моменти се замисляш колко силни са жените до нас. :)
Аватар
Bass

Мнениеот Lisica » 07 Май 2015, 17:18

Гледала съм доста такива снимки на жени след операция и наистина са много хубави! :)
А иначе по темата мисля, че с времето ще става все по-популярно родителите да са с пиърсинг и татуировки, което е нещо съвсем нормално за бъдещето ;)
Аватар
Lisica

Мнениеот kalinka-kuku » 08 Май 2015, 15:41

Малко са консервите, които не ги приемат, и това са нашите родители. Спомням си братовчед ми като искаше татуировка, леля ми отделни много време да го убеждава, че трябва да е много скрита, иначе хората няма да го приемат нормално, тотална глупост.
Аватар
kalinka-kuku

Мнениеот lini_leni » 10 Май 2015, 17:07

marsu написа:Малко са консервите, които не ги приемат, и това са нашите родители. Спомням си братовчед ми като искаше татуировка, леля ми отделни много време да го убеждава, че трябва да е много скрита, иначе хората няма да го приемат нормално, тотална глупост.

Че е глупост, такава е, но е факт, че да видиш в по-изисканите ресторанти келнер с пиърсинг ще е цяло чудо! За татусите е същата работа, все още съществуват хора, дори и млади, които смятат, че щом си с повече татуси, то или си рецидивист, или си бъдещ такъв :evil:
lini_leni

Мнениеот Pipilota » 11 Май 2015, 06:29

Скоро всякакви рецидивисти ще ни обслужват, не е далеч времето, в което ще се случва това. :) Вече татуировките са част от ежедневието ни. ;)
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Bass » 12 Май 2015, 11:47

Абе те рецидивистите нямат време да се татуират вече, все заети бизнесмени са. :D
Аватар
Bass

Мнениеот MGB » 12 Май 2015, 13:14

Bass написа:Абе те рецидивистите нямат време да се татуират вече, все заети бизнесмени са. :D

Хахха има нещо такова, нищо не е като едно време :( и рецидивистите в това число :( :(
MGB

Мнениеот Kaya » 14 Май 2015, 10:54

Bass написа:Абе те рецидивистите нямат време да се татуират вече, все заети бизнесмени са. :D

:lol: :lol: :lol: Ужас ужас! Но е истина, колкото по-нормален изглеждаш, толкова по-луд можеш да си!
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

ПредишнаСледваща

Назад към Възпитание, грижа и съвети