Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Новото българско кино.

14 Яну 2012, 20:33

Развитието напоследък на индустрията може да повлияе само положително на страната най-вече от икономическа гледна точка. Лично на мен впечатление ми прави изключително слабата и дървена игра на огромна част от актьорите. С 2-3 изключения има едно мънкане, зацикляне, безизразни физиономии и много много слаба игра.

20 Яну 2012, 19:07

Много ми харесват новите бг.филми,Тилт не ми допадна ,но другите са готини, Операция Шменти капели е страхотна комедия.

Re: Зад витрината на Стъклен Дом

29 Яну 2012, 17:31

valiart написа:"ПОД ПРИКРИТИЕ" - Това е сериала!!!

Одобрявам на 100 %, това е единственото нещо което гледам по българска телевизия! 8-)

Re: Зад витрината на Стъклен Дом

30 Яну 2012, 10:08

Чудя се дали някога, българското кино ще бъде наистина кино?
Стоим и си мислим как "Стъклен дом" е отражение на нашата действителност и как това се случва... Ура!!! Ние сме вътре в центъра на важните неща гледаме как живеят богатите и те могат да плачат и имат проблеми... Радваме се, а всъщност трябва да плачем ,защото това с нищо не ни обогатява, нищо не ни дава, а просто ни замазва очите и дори затъпяваме и то многоооо... Това е истината за БГ сериалите, мъчим се ...
Все пак за всеки влак си има пътници... :) :) :) :) :) :)

30 Яну 2012, 10:29

Тази тема ми напомня за колекцията на в. "Труд"
„Ново българско кино” – Колекцията събира 12 филма.Това са заглавия, които предизвикаха зрителския интерес у нас, бяха оценени на престижни форуми в Кан, Москва, Лондон, Токио, Мелбърн, Монреал, Валенсия, Палм Спрингс, Санта Барбара, Пусан, Мюнхен, Хамбург, Манхайм, Барселона… А филм № 1 в колекцията - „Светът е голям и спасение дебне отвсякъде” влезе в списъка от 9 претендента за чуждоезичен „Оскар”...

„Четвърта власт” – сензационен или скучен?

31 Окт 2013, 15:14

Особено любопитен съм за сериала, който започна по БНТ – „Четвърта власт”. Гледах само първият епизод, както и рекламите, изглежда ми много обещаващ и сензационен.

Изглеждаше като сензация, заради разкриването на тайните на журналистическият свят или поне това обещаваха рекламите!
Нямам време за сега да продължа със следенето, но мислих да го гледам в интернет. Затова ви питам, има ли смисъл да го правя?

До колкото разбирам и чета, „Четвърта власт” е по-скоро повече коментиран, от колкото гледан. Както от зрителите, така и от медиите имаше много и различни коментари, но това си е стратегия, особено за четвъртата власт.
Бях чел в някакви вестници (на май бяха жълти), че филма бил много скучен!

Търся си сериал за „лека нощ”, приспивателно скучен ли е „Четвърта власт” или такъв, какъвто си мислих – сензационен?

Re: „Четвърта власт” – сензационен или скучен?

31 Окт 2013, 15:18

Рядко ме впечатляват филми, особено български! За мен е доста тривиален, въобще не ме грабва! Не зная, ако не те заинтригува, ще те приспи - все полза!

01 Ное 2013, 14:55

Честно казано гледах само първата серия на Четвърта власт и то не по телевизията, а си я дръпнах от торент. Поне за мен времето, в което го дават по БНТ е много неудобно... Много сериали започват обещаващо и завършват с нулев зрителски интерес, надявам се този да не е тях. Според мен актьорите не играят лошо, но понякога постния сценарий, съчетан с нисък бюджет, им изиграва лоша шега. Не знам до колко се опитват да пресъздадат реалната журналистичека среда или просто са искали да я представят по най-атрактивния начин, но определено нещата не стоят точно така в България... Няма значение... все пак е филм, а за един филм е важно да има добра идея и смисъл, така че ще видим дали ще оправдаят очакванията ми следващите му серии!

02 Ное 2013, 12:25

boncho green написа:Честно казано гледах само първата серия на Четвърта власт и то не по телевизията, а си я дръпнах от торент. Поне за мен времето, в което го дават по БНТ е много неудобно... Много сериали започват обещаващо и завършват с нулев зрителски интерес, надявам се този да не е тях. Според мен актьорите не играят лошо, но понякога постния сценарий, съчетан с нисък бюджет, им изиграва лоша шега. Не знам до колко се опитват да пресъздадат реалната журналистичека среда или просто са искали да я представят по най-атрактивния начин, но определено нещата не стоят точно така в България... Няма значение... все пак е филм, а за един филм е важно да има добра идея и смисъл, така че ще видим дали ще оправдаят очакванията ми следващите му серии!

Казано често, вече не ми вдъхват доверие новите български сериали. Имах много по-големи очаквания от "Стъклен дом", както и от "Седем часа разлика", но бяха все едни и същи бози! Май ще си го дръпна, но за приспивателно! :D

Кой е любимият ви български сериал?

25 Апр 2014, 11:59

Без спор най-нашумелият български сериал е Под прикритие, но дали е най-качественият? :roll: Нямам време за губене пред телевизора, но коментарите, които засичам от мои колеги и приятели са само положителни!

В новото начало на българските сериали, което стартира със Стъклен дом и от малкото, което хванах, за съжаление българските актьори не могат да излезнат от сянката на театъра и всичко ми се струва доста преиграно! Както казах, не съм гледала, може и да са се поправили, вие какво мислите?

Чувам и добри отзиви за Фамилията, но малко се съмнявам изведнъж да са изникнали толкова много и толкова добри сериали, :roll: може би съм в среда на хора, които нищо не разбират?! :mrgreen: :mrgreen:
Какво мислите за българските серали и кой от тях ви е любим? Какво ви харесва най-много в него - актьорската игра, сюжета, саундтрака? :? :? :mrgreen: :mrgreen: :D
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5