Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.
25 Апр 2014, 12:42
Почти всички български сериали се опитах да гледам, но не се получи с нито един. Под прикритие е пренаситен с простотии, от които най-малко имам нужда, когато съм вкъщи и се опитвам да си почина. Фамилията не е лош, но за него май бях чула, че Стефан Данаилов казал на младите актьори да се научат да говорят правилно преди да приемат да се снимат в такива продукции или нещо от сорта, но си е прав човека!!!
26 Апр 2014, 14:19
Харесваше ми етажна собственост, но го спряха

тия екшъните българските са гола вода
28 Апр 2014, 12:59
pepa1974 написа:Харесваше ми етажна собственост, но го спряха

тия екшъните българските са гола вода
Аз пък хич не можех да търпя Етажна собственост, много плитък ми беше, затова продължавам да хващам тук-таме Столичани в повече и го гледам с удоволствие!
29 Апр 2014, 23:05
На всеки километър е най-добрия и стилен български сериал. Не говоря за идеологията, но говоря за актьорите и за явлението му.
30 Апр 2014, 16:33
Наскоро хванах един сериал по БНТ, не зная как се казва, обаче ми направи много голямо впечатление, играе и Камен Донев, някой знае ли как се казва?
03 Дек 2014, 11:09
Не ги гледам българските сериали - само Столичани в повече ми харесва, харесва ми, защото се разбира КАКВО ГОВОРЯТ! За мен е абсурдно да гледаш филм на родния си език и да не можеш да схванеш половината думи, фъфлят, мънкат си под носа или говорят на отвратителен уличен език, а като сложим и младите как говорят - нещо,което не е истина по принцип - и става голям панаир. В крайна сметка това е национален ефир и се очаква да се говори на правилен български език!
03 Дек 2014, 11:44
Столичани в повече ми харесва.
03 Дек 2014, 13:38
И аз съм за Столичани в повече, добре представя милата родна картинка, въпреки че се развива действието в селце, точна така си е и в градовете! Всички други се правят по някакви западни модели, които са неприсъщи за нас и съответно не им се получава цялостната картинка накрая
04 Дек 2014, 13:14
Да, единствено в Столичани в повече има истинска игра, а не театрално рецитиране, на мен само заради това ми харесва - минимум, че им се разбира. Иначе още не се е намерил филм, който да ми харесва в историята си.
20 Фев 2015, 17:14
И аз харесвам столичани в повече, не ми харесва, че трудно се разбират българските филми