Правила на форума
Добави отговор

Re: Как оправяте отношенията си с половинката, когато се сърди?

23 Юли 2015, 13:55

qwerryyy написа:
asdddwww написа:
qwerryyy написа:Винаги новото бельо върши работа, пък кой каквото иска да казва! :) никой не може да издържи на еротиката и любоФта ;)

И секс и секс! :mrgreen: Най-вече сексът оправя всичко :)

To e ясно, иначе за какво е това бельо, ако не се стигне до най-важното. Мъжете поне са лесни, малко голота и прощават всичко.

Да, но ако ние трябва да прощаваме май става лошо, а? :roll: Аз трудно се справям, винаги ми остава едно на ум, особено като става въпрос за наистина сериозни издънки :!:

23 Юли 2015, 14:44

Разбира се, че винаги имаме всички едно на ум, аз обикновено, ако се сърди моят почвам и аз да му се сърдя. :lol:

23 Юли 2015, 15:11

Rali_hr написа:Разбира се, че винаги имаме всички едно на ум, аз обикновено, ако се сърди моят почвам и аз да му се сърдя. :lol:
Най-сигурно, така ако му омръзне да си му сърдита бързо ще ти се извини. :mrgreen:

23 Юли 2015, 15:29

Rali_hr написа:Разбира се, че винаги имаме всички едно на ум, аз обикновено, ако се сърди моят почвам и аз да му се сърдя. :lol:

Е, то така докога, аз никога не се сърдя на хората, каквото не ми е харесало си го казвам, може и да се обидя, ама няма причина да мълча!

23 Юли 2015, 16:19

Да ви кажа тъй нареченият гневен секс е много добър, но не е достатъчен.
Не съм за взаимното цупене, ако се разсърди по моя вина естествено първо се извинявам, но неочаквам веднага да спре, трябва време.

23 Юли 2015, 16:28

С годините спряхме да се сърдим, ненужно напрежение, изговаряме всичко, което ни притеснява, това е най-добрият подход, може разговора да е дълъг но винаги се разбираме. Сърденето е смешно.

23 Юли 2015, 16:56

Ваня Стойчева написа:С годините спряхме да се сърдим, ненужно напрежение, изговаряме всичко, което ни притеснява, това е най-добрият подход, може разговора да е дълъг но винаги се разбираме. Сърденето е смешно.

Да, но това е при връзките, които са от години, а при младите и зелените все има някой фръцнат по някое време :lol:

27 Юли 2015, 11:25

lussy написа:
Ваня Стойчева написа:С годините спряхме да се сърдим, ненужно напрежение, изговаряме всичко, което ни притеснява, това е най-добрият подход, може разговора да е дълъг но винаги се разбираме. Сърденето е смешно.

Да, но това е при връзките, които са от години, а при младите и зелените все има някой фръцнат по някое време :lol:

То май това е част от очарованието на връзката... :)

27 Юли 2015, 12:20

Все за глупости сме се карали като млади, като си спомням с едно бивше гадже колко фасони за простотии съм му правила, но може би защото имах вече непоносимост към него. :lol:

27 Юли 2015, 12:51

Gorica23 написа:
lussy написа:

То май това е част от очарованието на връзката... :)

По-скоро смятам, че води до по-бързата раздяла, не толкова до някакво очарование, въпреки че в повечето случаи се прави, за да получиш внимание от половинката, не толкова, че те е засегнал!
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13