Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Какво е кафето, което харесвате?

17 Мар 2017, 16:38

Пия само лаваца, за мен най-добротоо кафе :)

Re: Новата мода е деконструирано кафе

06 Апр 2017, 15:10

Странно ми е, вече модата с деконструираните храни е много побъркваща, кой знае какво! Сякаш заедно не са си достатъчно вкусни!

06 Апр 2017, 15:53

Очаквам времето, което и деконструирано еспресо ще се предлага. :lol: Макар че ако е лате, да речем, има предимство, може да удариш няколко силни глътки кафе и после да отпуснеш с някой по-лек вкус и аромат.

07 Апр 2017, 12:21

На мен пък ми звучи много интересно това деконструирано кафе. :roll:

07 Апр 2017, 14:48

Точно днес ми сервираха такова кафе в едно заведение в центъра на София и много се учудих!

07 Апр 2017, 15:32

Gold написа:Точно днес ми сервираха такова кафе в едно заведение в центъра на София и много се учудих!

наистина ли! Никога не сами сервирали, явно е мода в столицата, ние на село си пием кафето в една чашка! Е, как беше? констрира ли си го в една чаша, или си поигра с пиенето? :mrgreen:

07 Апр 2017, 16:09

Довечера и аз ще взема да си сипя едно деконструирано кафе, ще си поиграя с него, но на мен лично ми звучи тъпо! А ако кафето ми е със смената, какво, ще си отпивам по малко от друга чаша ли? :lol:

07 Апр 2017, 19:05

И на мен и е интересно как реагира и как го изпи. :) аз бих се зачудила и сигурно ще гледам като голям камък, ако ми доставят такова кафе.

08 Апр 2017, 14:04

Ако ми сервират ще гледам като момиче от джунглата попаднало в големия град, изобщо няма д азнам как да реагирам, нито как да си го пия. :lol: А интересно ми е, ти как си го поръча и какво си поръча? Мляко с нес в 10 чашки? :?:

09 Апр 2017, 08:23

Те тази моди край нямат направо! :shock: Сега пък кафето се сервира в различни чашки, поне да питат хората - модерно ли го искат, или искат обикновено кафе да получат.. . :roll:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8