Очаквам времето, което и деконструирано еспресо ще се предлага. Макар че ако е лате, да речем, има предимство, може да удариш няколко силни глътки кафе и после да отпуснеш с някой по-лек вкус и аромат.
Gold написа:Точно днес ми сервираха такова кафе в едно заведение в центъра на София и много се учудих!
наистина ли! Никога не сами сервирали, явно е мода в столицата, ние на село си пием кафето в една чашка! Е, как беше? констрира ли си го в една чаша, или си поигра с пиенето?
Довечера и аз ще взема да си сипя едно деконструирано кафе, ще си поиграя с него, но на мен лично ми звучи тъпо! А ако кафето ми е със смената, какво, ще си отпивам по малко от друга чаша ли?
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път.
Ако ми сервират ще гледам като момиче от джунглата попаднало в големия град, изобщо няма д азнам как да реагирам, нито как да си го пия. А интересно ми е, ти как си го поръча и какво си поръча? Мляко с нес в 10 чашки?
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Те тази моди край нямат направо! Сега пък кафето се сервира в различни чашки, поне да питат хората - модерно ли го искат, или искат обикновено кафе да получат.. .