Супер храни, здравословно пазаруване, качествени и полезни продукти, начин на хранене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Опасностите при готвене в различните съдове

09 Мар 2017, 11:07

Не робувам много на това в какво е правилно и какво е неправилно да се готви. В крайна сметка разчитам, че като купувам нещо по-скъпо то има и добро качество. Не знам кои са и най-полезните съдове за готвене, може би на каменни плочи? :mrgreen:

Re: Кои са най-безвредните съдове за готвене?

30 Яну 2019, 15:18

Керамичните, но пък са толкова скъпи. Колко ли от нас могат да си го позволят. А за готова храна - бамбуковите, но те също са адски скъпи и изискват специално третиране при почистване.
Аз лично още карам на тефлон.

Re: Кои са най-безвредните съдове за готвене?

07 Фев 2019, 11:18

Аз имам няколко керамични, но основно сме с тефлонови. Наистина са скъпи за стандарта в България.
Тефлоновите трябва да се пазят много и ако има дори и леко нарушение на целостта на покритието, трябва да се сменят, опасно е.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 10, 11, 12, 13, 14