09 Юни 2014, 19:24
09 Юни 2014, 19:28
16 Мар 2015, 11:48
Мади Ранчева написа:Аз предпочитам йенското стъкло, ако ще ползваш тавички, най-добре такива, има сега и съдове с керамично покритие, но нито за йенските съдове, нито за керамичните можеш да си сигурна, че са наистина такива, за съжаление
16 Мар 2015, 13:11
16 Мар 2015, 13:30
Mon_ton написа:У нас готвя в керамични съдове, както си имам и обикновени тави, в наши дни много моди се навъдиха за тези съдове и май никой не знае каква е истината.
17 Мар 2015, 17:17
16 Апр 2015, 16:20
16 Апр 2015, 17:04
17 Апр 2015, 10:15
20 Апр 2015, 13:12