Neven498 написа:Стъклото, според мен. Даже по един от готварските канали видях йенска тенджера за котлон, та се чудя откъде да си купя такава за супите.
marsu написа:Neven498 написа:Стъклото, според мен. Даже по един от готварските канали видях йенска тенджера за котлон, та се чудя откъде да си купя такава за супите.
Ми ти можеш да ползваш всяка една купа за котлона, работата е там, че не трябва да я слагаш студена върху горещото, а да се стопля постепенно.
Да, те са най-готини, но не съм виждал такъв тиган, освен сач, но то голямо готвене ще е там за едни пържени яйца.Bass написа:Глинените съдове, според мен. Пък и месцето, на бавен огън, така става най-крехко!
Локумът написа:Да, те са най-готини, но не съм виждал такъв тиган, освен сач, но то голямо готвене ще е там за едни пържени яйца.Bass написа:Глинените съдове, според мен. Пък и месцето, на бавен огън, така става най-крехко!
Kremiliya написа:намери някоя снимка на тази тенджера, че и на мен ми стана много интересно, със сигурност има нещо из света на интернета
miron написа:Те пържолите могат и на 100% да изместят яйцатаКому са нужни?
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта