Супер храни, здравословно пазаруване, качествени и полезни продукти, начин на хранене
12 Фев 2015, 11:21
За мен е най-опасно да се готви в силиконови съдове, или в такива стари, на които им е изтъркано покритието и се вижда едно черно отдолу.. )
15 Фев 2015, 09:00
Аз имам резерви и към готвенето в така наречените керамични съдове, т.е. с такова покритие, честно да ви кажа, вижда ми се нещо като бял тефлон, хаха

) не намирам особена разлика и наистина и аз вече се насочвам към каменните, но май няма никой информация за тях все още. Ще почакам докато има мнения на потребители и може би ще си взема
17 Фев 2015, 17:50
Доста е гадно сега, преди години ни убеждаваха колко са хубави тефлоновите тигани и ние си купихме тигани по 100 лева, а сега гадни били, направо ужас! Май чугунените са най-доброто решение!
17 Фев 2015, 18:18
Kremiliya написа:Доста е гадно сега, преди години ни убеждаваха колко са хубави тефлоновите тигани и ние си купихме тигани по 100 лева, а сега гадни били, направо ужас! Май чугунените са най-доброто решение!
Вярно и аз си купих едни скъп тиган, после ми подариха тенджери и какво ли не, а сега вредни, иди разбери, сега ще си накупим керамични и след 10 години друго ще има, даже няма и 10 години де, те по 10 да изкарват бива.
16 Мар 2015, 11:48
Мади Ранчева написа:Аз предпочитам йенското стъкло, ако ще ползваш тавички, най-добре такива, има сега и съдове с керамично покритие, но нито за йенските съдове, нито за керамичните можеш да си сигурна, че са наистина такива, за съжаление

Е как за йенските да не си сигурен, стъклото си е стъкло
16 Мар 2015, 13:11
У нас готвя в керамични съдове, както си имам и обикновени тави, в наши дни много моди се навъдиха за тези съдове и май никой не знае каква е истината.
16 Мар 2015, 13:30
Mon_ton написа:У нас готвя в керамични съдове, както си имам и обикновени тави, в наши дни много моди се навъдиха за тези съдове и май никой не знае каква е истината.
Права си, на времето имахме един вид и ги ползвахме без притеснения. Сега толкова много проучвания, които не знаеш колко истински са..
17 Мар 2015, 17:17
У нас ползвам керамични от както се появиха, избирам ги по красота, а не по друг критерий, но аз си готвя много рядко, по-често си поръчвам храната
16 Апр 2015, 16:20
Аз готвя керамични съдове
16 Апр 2015, 17:04
Аз готвя в различни, не знам безвредни ли са, надявам се.