Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Успявате ли правилно да тълкувате сънищата си?

13 Юли 2015, 14:20

Burborino написа:Не вярвам в това, че сънищата се сбъдват, че могат да се тълкуват по съновници в които се вещаят лоши или хубави неща. За мен сънищата са отражение на нас самите, на преживяното от нас, на вътрешните ни терзания и т.н. и т.н. все логични неща. :ugeek: :)

Точно, за много често сънувам неща, които съм преживяла през деня, как да ги тълкувам после, след като то е ясно от къде са дошли, мисля, че е излишно напрежение.

17 Юли 2015, 16:49

rabotnata pchela написа:
Burborino написа:Не вярвам в това, че сънищата се сбъдват, че могат да се тълкуват по съновници в които се вещаят лоши или хубави неща. За мен сънищата са отражение на нас самите, на преживяното от нас, на вътрешните ни терзания и т.н. и т.н. все логични неща. :ugeek: :)

Точно, за много често сънувам неща, които съм преживяла през деня, как да ги тълкувам после, след като то е ясно от къде са дошли, мисля, че е излишно напрежение.

Е, просто не с всички е така, там е разликата в съдбоносните сънища, че те си струват и се различават много повече от т.нар. ежедневни такива :idea:

18 Юли 2015, 14:41

Аз сънувам всяка вечер, вече ми е омръзнало. :) Много мразя да сънувам, но какво да се прави. Не си тълкувам сънищата, просто не искам. Ако ги тълкувам постоянно ще очаквам нещо лошо да ми се случи. Рядко сънищата вещаят добри неща.

19 Юли 2015, 10:47

И за мен е плашещо, но има хора, които постоянно гледат и мислят какво ги очаква... :(

19 Юли 2015, 14:13

Според мен сънуването е възможно най-чистия и истински кънекшън с вселената, дори се плаша, когато не сънувам :|

06 Авг 2015, 10:25

Bambaa написа:Според мен сънуването е възможно най-чистия и истински кънекшън с вселената, дори се плаша, когато не сънувам :|

защо искаш да се свързваш с Вселената, а ако сънуваш нещо ужасно, пак ли се събуждаш удовлетворена?

06 Авг 2015, 10:48

Rali_hr написа:
Bambaa написа:Според мен сънуването е възможно най-чистия и истински кънекшън с вселената, дори се плаша, когато не сънувам :|

защо искаш да се свързваш с Вселената, а ако сънуваш нещо ужасно, пак ли се събуждаш удовлетворена?

Събужда се с усмивка "урааа, сънувах, че ме преследват зомбита и брат ми беше обладан от духове, йеееееееееее" :lol: :lol: :lol: :lol:

06 Авг 2015, 11:35

Andrey написа:
Rali_hr написа:

Събужда се с усмивка "урааа, сънувах, че ме преследват зомбита и брат ми беше обладан от духове, йеееееееееее" :lol: :lol: :lol: :lol:

Това май означава, че ти самият си зомби, кой нормален човек би се сетил за зомбита, ако не е гледал нещо с тяхно присъствие, камо ли да ги сънува!

06 Авг 2015, 11:49

Значи се тълкуват нормалните сънища, а не змии и кентаври?

06 Авг 2015, 12:28

Mon_ton написа:Значи се тълкуват нормалните сънища, а не змии и кентаври?

Мисля, че тълкуването на сънищата е за самотни депресирани хора! Не вярвам в сънищата и не мисля, че е нещо важно, само излишно напрежение и притеснение.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5 ... 9