13 Юли 2015, 14:20
Burborino написа:Не вярвам в това, че сънищата се сбъдват, че могат да се тълкуват по съновници в които се вещаят лоши или хубави неща. За мен сънищата са отражение на нас самите, на преживяното от нас, на вътрешните ни терзания и т.н. и т.н. все логични неща.![]()
17 Юли 2015, 16:49
rabotnata pchela написа:Burborino написа:Не вярвам в това, че сънищата се сбъдват, че могат да се тълкуват по съновници в които се вещаят лоши или хубави неща. За мен сънищата са отражение на нас самите, на преживяното от нас, на вътрешните ни терзания и т.н. и т.н. все логични неща.![]()
Точно, за много често сънувам неща, които съм преживяла през деня, как да ги тълкувам после, след като то е ясно от къде са дошли, мисля, че е излишно напрежение.
18 Юли 2015, 14:41
19 Юли 2015, 10:47
19 Юли 2015, 14:13
06 Авг 2015, 10:25
Bambaa написа:Според мен сънуването е възможно най-чистия и истински кънекшън с вселената, дори се плаша, когато не сънувам
06 Авг 2015, 10:48
Rali_hr написа:Bambaa написа:Според мен сънуването е възможно най-чистия и истински кънекшън с вселената, дори се плаша, когато не сънувам
защо искаш да се свързваш с Вселената, а ако сънуваш нещо ужасно, пак ли се събуждаш удовлетворена?
06 Авг 2015, 11:35
Andrey написа:Rali_hr написа:Bambaa написа:Според мен сънуването е възможно най-чистия и истински кънекшън с вселената, дори се плаша, когато не сънувам
защо искаш да се свързваш с Вселената, а ако сънуваш нещо ужасно, пак ли се събуждаш удовлетворена?
Събужда се с усмивка "урааа, сънувах, че ме преследват зомбита и брат ми беше обладан от духове, йеееееееееее"![]()
![]()
![]()
06 Авг 2015, 11:49
06 Авг 2015, 12:28
Mon_ton написа:Значи се тълкуват нормалните сънища, а не змии и кентаври?