Успявате ли правилно да тълкувате сънищата си?

Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.

Re: Успявате ли правилно да тълкувате сънищата си?

Мнениеот rabotnata pchela » 13 Юли 2015, 14:20

Burborino написа:Не вярвам в това, че сънищата се сбъдват, че могат да се тълкуват по съновници в които се вещаят лоши или хубави неща. За мен сънищата са отражение на нас самите, на преживяното от нас, на вътрешните ни терзания и т.н. и т.н. все логични неща. :ugeek: :)

Точно, за много често сънувам неща, които съм преживяла през деня, как да ги тълкувам после, след като то е ясно от къде са дошли, мисля, че е излишно напрежение.
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот sofi_black » 17 Юли 2015, 16:49

rabotnata pchela написа:
Burborino написа:Не вярвам в това, че сънищата се сбъдват, че могат да се тълкуват по съновници в които се вещаят лоши или хубави неща. За мен сънищата са отражение на нас самите, на преживяното от нас, на вътрешните ни терзания и т.н. и т.н. все логични неща. :ugeek: :)

Точно, за много често сънувам неща, които съм преживяла през деня, как да ги тълкувам после, след като то е ясно от къде са дошли, мисля, че е излишно напрежение.

Е, просто не с всички е така, там е разликата в съдбоносните сънища, че те си струват и се различават много повече от т.нар. ежедневни такива :idea:
sofi_black

Мнениеот Pipilota » 18 Юли 2015, 14:41

Аз сънувам всяка вечер, вече ми е омръзнало. :) Много мразя да сънувам, но какво да се прави. Не си тълкувам сънищата, просто не искам. Ако ги тълкувам постоянно ще очаквам нещо лошо да ми се случи. Рядко сънищата вещаят добри неща.
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Snejna » 19 Юли 2015, 10:47

И за мен е плашещо, но има хора, които постоянно гледат и мислят какво ги очаква... :(
Аватар
Snejna

Мнениеот Bambaa » 19 Юли 2015, 14:13

Според мен сънуването е възможно най-чистия и истински кънекшън с вселената, дори се плаша, когато не сънувам :|
Аватар
Bambaa

Мнениеот Rali_hr » 06 Авг 2015, 10:25

Bambaa написа:Според мен сънуването е възможно най-чистия и истински кънекшън с вселената, дори се плаша, когато не сънувам :|

защо искаш да се свързваш с Вселената, а ако сънуваш нещо ужасно, пак ли се събуждаш удовлетворена?
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Andrey » 06 Авг 2015, 10:48

Rali_hr написа:
Bambaa написа:Според мен сънуването е възможно най-чистия и истински кънекшън с вселената, дори се плаша, когато не сънувам :|

защо искаш да се свързваш с Вселената, а ако сънуваш нещо ужасно, пак ли се събуждаш удовлетворена?

Събужда се с усмивка "урааа, сънувах, че ме преследват зомбита и брат ми беше обладан от духове, йеееееееееее" :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
Andrey

Мнениеот draga.mihova » 06 Авг 2015, 11:35

Andrey написа:
Rali_hr написа:

Събужда се с усмивка "урааа, сънувах, че ме преследват зомбита и брат ми беше обладан от духове, йеееееееееее" :lol: :lol: :lol: :lol:

Това май означава, че ти самият си зомби, кой нормален човек би се сетил за зомбита, ако не е гледал нещо с тяхно присъствие, камо ли да ги сънува!
draga.mihova

Мнениеот Mon_ton » 06 Авг 2015, 11:49

Значи се тълкуват нормалните сънища, а не змии и кентаври?
Аватар
Mon_ton

Мнениеот Elica » 06 Авг 2015, 12:28

Mon_ton написа:Значи се тълкуват нормалните сънища, а не змии и кентаври?

Мисля, че тълкуването на сънищата е за самотни депресирани хора! Не вярвам в сънищата и не мисля, че е нещо важно, само излишно напрежение и притеснение.
Аватар
Elica

ПредишнаСледваща

Назад към Хоби и развлечения