Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Успявате ли правилно да тълкувате сънищата си?

02 Сеп 2015, 09:43

хаха, Локуме, може би жена ти не те храни достатъчно, сигурно ги сънуваш тези неща след нейните романтични вечери, които се опитва да ти пробута :lol:

11 Сеп 2015, 11:21

Кой луд си тълкува сънищатат, това е гадно бе хора :) Осъзнайте се ;)

16 Сеп 2015, 12:34

Andrey написа:Кой луд си тълкува сънищатат, това е гадно бе хора :) Осъзнайте се ;)

И аз не обичам , но го правя понякога, но обикновено все нещо лошо се вещае от там, кеото е много кофти! :(

16 Сеп 2015, 14:48

Mon_ton написа:
Andrey написа:Кой луд си тълкува сънищатат, това е гадно бе хора :) Осъзнайте се ;)

И аз не обичам , но го правя понякога, но обикновено все нещо лошо се вещае от там, кеото е много кофти! :(

На мен ми се е случвало да имам пророчески сънища, но само в един-единствен от случаите се оказа за хубаво и то беше повече от хубаво - прекрасно.

17 Сеп 2015, 11:12

не знам защо в повечето случаи сънищата предвещават да се случи нещо лошо, или просто нищо не означават, но според съновника ще се случи нещо ужасно.

17 Сеп 2015, 13:23

Pipilota написа:не знам защо в повечето случаи сънищата предвещават да се случи нещо лошо, или просто нищо не означават, но според съновника ще се случи нещо ужасно.

:mrgreen: Никога не е добра идея да надничаш в съновника, обикновено ти става по-страшно като се опиташ да разбереш какво е означавал този сън, а след това си в очакване и в един момент някаква гадост като ти се стовари и си казваш - ето, това е, защото сънувах не знам си какво, а по-скоро е било, защото си го мислил 3 дни подред :mrgreen:

17 Сеп 2015, 16:45

Това е психария, просто ако погледнеш в съновника най-сигурно е да се прибереш да си събереш парите и да отидеш да купиш ковчези за себе си и за най-близките си.

18 Сеп 2015, 12:33

Аз също избягвам да си тълкувам сънищата, сякап всичко предопределя, че ще се разболееш ти или твой близък, ще се сринеш в работата, така ли пък никой не сънува нищо хубаво!

18 Сеп 2015, 14:55

Локумът написа:Това е психария, просто ако погледнеш в съновника най-сигурно е да се прибереш да си събереш парите и да отидеш да купиш ковчези за себе си и за най-близките си.

Ужасно груб и прав е Локумът, но е крайно безсмислено това, на което хората се надяват, търсейки в съновника :mrgreen:

19 Сеп 2015, 10:33

Винаги съм сънувала много напрягащи ме неща, последните 2 дена сънувам много свежи, яки неща! :) Страх ме е да погелдна в съновника, сигурно вещеят апокалипсис. :lol:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9