Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.
22 Сеп 2015, 16:32
S_Milenska написа:Винаги съм сънувала много напрягащи ме неща, последните 2 дена сънувам много свежи, яки неща!

Страх ме е да погелдна в съновника, сигурно вещеят апокалипсис.

Нека, ти нали си знаеш какво означават за тебе, мани съновниците, иначе и аз последните нощи сънувам и съм много щастлива от факта, бях спряла по едно време, а това на мен ми се отразява доста зле!
23 Сеп 2015, 11:03
Да, не го мисля, много добре се чувствам, отдавна не ми се е случвало, обикновено все сънувам някакви доста тежки неща и ми е неприятно, сега тази свежа серия продължава и съм супер от този факт.
23 Сеп 2015, 12:17
Колкото по-малко мислиш за такива неща, толкова по-добре, сънищата за мен са отражение на нещата, които са ни се случили през деня и ни действат подсъзнателно. Не търси нищо скрито в тях.
12 Окт 2015, 13:32
Kaya написа:Колкото по-малко мислиш за такива неща, толкова по-добре, сънищата за мен са отражение на нещата, които са ни се случили през деня и ни действат подсъзнателно. Не търси нищо скрито в тях.
Подкрепям, за мен също е притеснително да се търсят постоянно сигнали, а и наистина нищо хубаво не се вещае от такива сънища. По-добре да си живеем живота с усмивка и да не търсим скрити причини за нещата, които се случват покрай нас, защото това само би ни навредило, най-малкото психически.
15 Окт 2015, 12:05
Сънищата и без друго не са нищо повече от проекция на нашите мисли и чувства, поне аз това забелязвам по себе си, че сънувам нещата или хората, които желая близко до себе си!
09 Фев 2016, 15:27
Сънувам нещо, което е свързано с моменти от деня, не вярвам на такива неща. Даже не проверявам в съновници. Но има хора, които са много интуитивни и каквото сънуват, си го разбират и им се случва. Една приятелка сънува, че има въшки и спечели на тото. Аз защо не сънувам въшки?
09 Фев 2016, 15:38
roksana написа:Сънувам нещо, което е свързано с моменти от деня, не вярвам на такива неща. Даже не проверявам в съновници. Но има хора, които са много интуитивни и каквото сънуват, си го разбират и им се случва. Една приятелка сънува, че има въшки и спечели на тото. Аз защо не сънувам въшки?

Брейй, много яко! Аз веднъж сънувах нещо като бълхи/въшки, ама не съм печелила! :) Дали е от въшките?

Моите сигурно са били бедни.
10 Фев 2016, 16:18
Lisica написа:roksana написа:Сънувам нещо, което е свързано с моменти от деня, не вярвам на такива неща. Даже не проверявам в съновници. Но има хора, които са много интуитивни и каквото сънуват, си го разбират и им се случва. Една приятелка сънува, че има въшки и спечели на тото. Аз защо не сънувам въшки?

Брейй, много яко! Аз веднъж сънувах нещо като бълхи/въшки, ама не съм печелила! :) Дали е от въшките?

Моите сигурно са били бедни.

Като сънувате въшки поне фиш си пуснете!
11 Фев 2016, 11:10
Нагазила си лука някъде

. Ама ще се оправят нещата