Krum написа:Не видях нито една добра рецепта, от типа на "пия едно и си лягам". Е аз съм от тея, вечер си сипвам едно малко, отпускам се и след няколко часа заспивам без проблем. Не обичам да спя на тъмно, но имам нощна лампа със слаба светлина, която използвам. :)
хахах лятото е с чудесни температури и по морето е хубаво времето и жегата в същото време не е нетърпима.analizatorka написа:Да видим дали първо ще стане 40 градуса, че това лято много променливо. Може да не ни се наложи да обявяваме сиеста, пък и кой ли ще ни влезе в положение.
Nightmare написа:Мен много ме дразнят шумовете, които идват отвън. Живеем близо до главна улица и то е едно свистене на гуми, хорски приказки, а и има и едно заведение, от което често се оплакваме. Но няма спасение. Най-неприятното е през лятото, не можеш прозореца да оставиш спокойно.
Kremiliya написа:Nightmare написа:Мен много ме дразнят шумовете, които идват отвън. Живеем близо до главна улица и то е едно свистене на гуми, хорски приказки, а и има и едно заведение, от което често се оплакваме. Но няма спасение. Най-неприятното е през лятото, не можеш прозореца да оставиш спокойно.
Когато живееш на такова място трябва да се примириш с шумовете, или да измислите н друго място, където да живеете. От друга страна пък, ако сте в много краен квартал, има своите минуси, когато сте будни.
irka написа:Съвременните дограми пречат на шума, така че и това вече не е такъв проблем. Хората измислят спрямо условията подобрения.
Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с психология, психиатрия и сексология
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта